Kısmetse Olur ve Survivor Karışımı Bol Sevişmeli Yarışma: Love Island

TAKİP ET

İngiltere'de Noel Gallagher'ı bile Ekran başına kilitleyen yarışma programı Love Island BBG'nin Bir dönem Türkiye'de yaptığı etkiyi şu an İngiltere'de yapıyor. Bizim bildiğimiz BBG'den biraz farklı olarak bu yarışmada evlilik cinsellik ve Survivor var.

Bir dönem Türkiye'de damgasını vuran evlilik programlarından biri son dönemlerde İngiltere'yi kasıp kavuruyor. Bu evlilik programı aynı bizdeki kısmetse olur yarışması gibi fakat genç kadın ve erkeklerin hepsi model fiziğinde. Bu yarışmayı bizdekilerden ayıran diğer bir ayrıntı ise aynı Survivor yarışması gibi bir adadan geçmesi. 

12 YARIŞMACI, BİR ADADA BULUNAN VİLLAYA YERLEŞTİRİLİYORLAR

Yarışmanın formatında 12 yarışmacı bir odada villaya yerleşiyor. Son derece konforlu villada 12 yarışmacı adeta at koşturuyor gibi kısmetlerini arıyor. Yarışmacılar bir yandan evlenecek kişiyi bulmak isterken bir yandan da seyirciyi Aşklarına inandırmaya çalışıyor. Ama onların inandırma sürekli bizimkiler gibi değil her şey var. Yani yarışmacılar canlı yayın sırasında biraz işi abartıp herkesin gözü önünde sevişmeye bile başlıyor. Yarışmada yarışan 2015 İngiltere güzellik kraliçesi zara holland'ın Canlı yayında böyle bir olaya karıştığı için tacı geri alındı. Ayrıca yarışmadaki tek skandal da bu değil İngiltere versiyonuna katılan bir kadın yarışmacının aylık 15 sterlin karşılığında çıplak videolarını sattığı da ortaya çıktı. Bir ara yarışmanın eski versiyonunda bir Türk bir olmuş ve 50 bin sterlin para kazanmıştı.

PROGRAM BİRBİRİNDEN İLGİNÇ OYUNLAR BARINDIRIYOR

Mesela programın Avustralya versiyonunda erkek ve kadın yarışmacılar bir Kalenin önünde fotoğraflarını yerleştiriyor daha sonra ağız kısımlarında topun geçeceği kadar bir boşluk oluyor. Erkekler daha sonra istedikleri kadın yarışmacının kadınlar istedikleri erkek yarışmacının ağzına topu geçirip gol atmaya çalışıyor. Eğer topu geçiren kişi başarılı olursa bir öpüşme hatta küçük çaplı bir ön sevişme bile izleyenlere gösteriliyor. Oyunlar programda hiç bitmiyor Pizza oyununda yarışmacılar seçtikleri partnerleri ile ilginç bir şekilde Pizza yapmaya çalışıyor. Olay o kadar bir boyuta ulaşıyor ki yarışmacılar bedenleri ile Pizza hamurunu açmaya bile çalışıyor. Bizde böyle bir durum olsaydı ne olurdu bilmiyoruz ama yarışma şu anda İngiltere'yi kasıp kavuruyor.

 

ingiltere izdivaç yarışması love island