Kıskançlık nedeniyle eşini defalarca bıçaklayıp öldürmüştü! Yeni detaylar ortaya çıktı

TAKİP ET

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşanan korkunç kadın cinayeti ile ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. 38 yaşındaki Murat Tortop, hemşire olan eşi 35 yaşındaki Hülya Tortop'u bıçaklayıp katletmişti. Kendisini ihbar eden Tortop polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Murat Tortop hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. 23 sene önce babasının, 11 sene önce ise ağabeyinin intihar ettiği tespit edildi. Tortop'un bu sebeple psikolojik sorunlarının olduğu öğrenildi.

Denizli'de Bahçelievler Mahallesi 3068 Sokak'ta yaşanan kadın cinayetinde dikkat çekici yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Denizli Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev alan 3 çocuk annesi Hülya Tortop ile eşi Murat Tortop arasında kıskançlık nedeniyle başlayan tartışmada Murat Tortop, Hülya Tortop'u karın ve göğüs bölgesinden 3 bıçak darbesi ile katletmişti. Olaydan sonra Tortop, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak, kendini ihbar etti. Sağlık ekibi Hülya Tortop'un yaşamını yitirdiğini tespit ederken polis ekipleri de Murat Tortop'u gözaltına aldı.

İKİ KEZ UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLMİŞ

Denizli'de hemşire olarak görev alan Hülya Tortop'u bıçakla katleden eşi Murat Tortop hakkında eşine şiddet uygulaması nedeniyle 2 kez uzaklaştırma kararı çıkardığı öğrenildi. Tortop’a  verilen son uzaklaştırma kararının bitmesi üzerine evine geldiği öğrenildi. Murat Tortop'un eşine sık sık çocukları almakla tehdit ettiği öne sürüldü.

HEMŞİRE İÇİN HASTANEDE TÖREN DÜZENLENDİ

Hemşire olan Hülya Tortop için ise bugün görev aldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde tören gerçekleştirildi. Tortop'un cenazesi görevli olduğu Yeni Doğan Servisi önüne getirildi, helallik alındı. Dualar ile uğurlanan Tortop'un cenazesi, pazartesi günü Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde defnedilecek.

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk ise olaya ilişkin mesaj yayınladı. Öztürk mesajında, "Bugün bir kadın cinayeti ile daha sarsıldık. Denizli Devlet Hastanemizde görev yapan çalışma arkadaşımız Hülya Tortop'u kaybettik. Geride 3 güzel evlat bıraktı. Ailesine, evlatlarına ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyor, şiddetin her türünü bir kez daha kınıyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Denizli kadın cinayeti hemşire