Kıskançlık Krizine Giren Adam 18 Yaşındaki Karısını 12 Yerinden Bıçaklayarak Öldürdü!

TAKİP ET

Bursa'da bir adam aynı fabrikada çalıştığı 18 yaşındaki karısı Deniz Güneş Adıyaman'ı kıskançlık yüzünden 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Karısını öldüren adam yaptığı savunmada ise pişman olduğunu söyleyerek serbest kalmak istediğini belirtti.

Bursa’da bir adam aynı fabrikada çalıştığı 18 yaşındaki karısı Deniz Güneş Adıyaman’ı kıskançlık yüzünden 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Karısını öldüren adam yaptığı savunmada ise pişman olduğunu söyleyerek serbest kalmak istediğini belirtti.

Olay, Bursa Merkez Gürsu ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşında olan Mehmet Adıyaman 18 yaşındaki karısı Deniz Güneş Adıyaman’ı konuşmak için çağırdığı parkta kıskançlık krizine girerek 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü. 

AYNI İŞ YERİNDE ÇALIŞMIŞLARDI

Çiftin Gürsu ilçesinde bir tekstil fabrikasında çalışırken tanıştıkları öğrenilirken ikilinin evlenmesine ailelerinden onay çıkmadığı ve bu sebepten kaçarak evlendikleri öğrenildi. Aile çiftin yaşlarının küçük olması nedeniyle evliliklerine izin vermezken kaçarak evlenmekte inat eden çift nikah günlerinde ailelerini ikna ederek nikahlarını kıydı. Alınan bilgilere göre, Mehmet Adıyaman’ın eşi Deniz Güneş Adıyaman ile zaman zaman kıskançlık krizine girerek kavga ettiği ve ailesiyle görüşmesine izin vermeyerek dövdüğü de iddia edildi.

EŞİ DÖVDÜĞÜ İÇİN EVİ TERK ETMİŞTİ

Geçtiğimiz Mart ayında çiftin iş yerinde kavga ettiği ve kavga sebeplerinin, "Çalışırken giydiğin iş önlüğünün üst düğmeleri neden açıktı. Ayrıca yemekte neden benim yanıma gelmedin de erkek arkadaşınla oturdun' şeklinde sebepler olduğunu belirten 18 yaşındaki kadının kocasının baskılarına ve dayaklarına dayanamayarak bir mektup bırakıp annesinin evine gittiği öğrenildi. Eve dönen adamın karısının bıraktığı mektubu bularak soluğu kayınvalidesinin evinde aldığı öğrenildi. Ancak eve gittiğinde karısını eve geri dönmeye ikna edemeyerek oradan ayrıldı. Aradan bir süre geçtikten sonra Mehmet Adıyaman karısını son kez konuşmak için bir parka çağırdı. Eşini parkta konuştukları sırada kıskançlık krizine girerek tam 12 yerinden bıçaklayarak öldüren Adıyaman’ın polise kendisini ihbar ederek teslim olduğu ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenildi.

 

bursa gürsu 18 yaşındaki kadın kıskançlık krizi 12 kez bıçakladı