Kışın Ortasında Sokağa Attılar! Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

TAKİP ET

Henüz 4 aylıkken geçirdiği kalp ameliyatının ardından kalbinde oluşan 3 delik kapatılan ve kalp kapakçığı değiştirilen down sendromlu Eymen bebek herkesten yardım bekliyor.

Henüz 4 aylıkken geçirdiği kalp ameliyatının ardından kalbinde oluşan 3 delik kapatılan ve kalp kapakçığı değiştirilen down sendromlu Eymen bebek herkesten yardım bekliyor. 

4 aylıkken geçirdiği ağır kalp ameliyatı sonucunda kalbindeki 3 delik kapatılan ve kalp kapakçığı değişen minik Eymen’in başını talihsizlikler bırakmadı. Eymen bebek ve ailesi yaşadıkları zor durumda kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyor. 

EV SAHİBİ KIŞ GÜNÜ EVDEN KOVDU

Eymen bebek, henüz 2 yaşında ve down sendromlu. Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan Eymen bebek, geçirdiği ağır ameliyatlar sonrasında minik bedebiyle yaşama tutunmayı başardı. İstanbul’da geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında Kayseri’deki evlerine dönen aile burada yerleştikleri evde 4 aylık kiralarını ödeyemeyince kış günü sokakta kaldı. 

HER ŞEYLERİNİ EYMEN’İN SAĞLIĞI İÇİN HARCADILAR

Ailenin ellerindeki her şeyini Eymen’in sağlığına harcadıkları öğrenilirken baba Gökhan Varol’un da hem bedensel hem de zihinsel engelli olduğu için çalışamadığı öğrenildi. Kış günü sokakta kaldıklarını söyleyen baba Gökhan Varol, soğuk havalarda minik bebekleri ile yaşam mücadelesi verdiklerini ve hasta çocuğunun bu şartları kaldıramadığını söyleyerek yardım istedi. 

MİNİK EYMEN’İN GÖĞSÜNDE 700 DİKİŞ VAR

8 ay önce İstanbul’da ağır bir kalp ameliyatı geçiren Eymen bebek’in göğsünde toplamda 700 dikiş olduğu öğrenildi. Aynı zamanda down sendromlu olduğu öğrenilen minik Eymen bebek minik bedeniyle yaşama sımsıkı tutundu. Bebeğin ameliyatı sonrasında Kayseri’ye döndüklerini söyleyen aile 4 ayın sonunda kirayı ödeyemedikleri için evden atıldıklarını ve kış gününde sokakta kaldıklarını söyledi. 4 aydır sokakta yaşam mücadelesi veren Varol ailesi çocukları Eymen’in mama ve bez ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını ve çok zor günler yaşadıklarını söyledi. Aile, büyüklerimizden yanımızda olmalarını istiyoruz diyerek bu zor günlerin geride kalması için yardım çağrısında bulundu.

 

Eymen bebek Down sendromlu Kış günü sokakta kalan Eymen bebek Eymen bebek ve ailesi Eymen bebek yardım bekliyor Kayseri