Kısa mesafeye olduğu için kızdığı taksici, Deniz Sarı ve arkadaşını rehin aldı

TAKİP ET

Ünlü model Deniz Sarı ve arkadaşı eğlencenin ardından Beşiktaş'taki evlerine gitmek için bindiği takside rehin alındıklarını iddia etti. Taksici Fikret S.'nin alkollü olduğunu ve rehin aldığını otomobilden indirmediğini ve çığlık atarak çevredekiler tarafından kurtarıldıklarını iddia ederek arkadaşı ile birlikte şikayetçi oldu.

26 yaşındaki ünlü model Deniz Sarı ve arkadaşı Sıla Özer, 2 Ekim tarihinde Beşiktaş'ta bulunan bir mekandan çıktı. İki arkadaş, gece saatlerinde Beşiktaş'tan Dikilitaş'taki evlerine gitmek için 34 T..F 7. plakalı taksiye bindi. Gidecekleri mesafe kısa olduğunu belirten taksici iddialara göre iki arkadaşa kötü davranmaya başladı.

'BENİ ARA SOKAKLARA SOKMAYIN'

Taksici otomobil içerisinde plastik poşette bir şişeden bir şey içtiğini, iki arkadaşı Dikilitaş parkı yakınlarında inmek istediğini söyledi. İki arkadaş, geç saat olduğunu ve kapının önüne kadar araç ile girmek istediklerini taksinin sokağa girmesini istedi. Taksici ise, 'Beni ara sokaklara sokmayın' yanıtını verdi. İki taraf arasında iniş yeri sorun olunca, taksici, "Sizi Mecidiyeköy'e kadar götüreyim de görün siz" diyerek ilerlemeye başladı. Korkan Sarı ve arkadaşı bağırarak taksiciyi durdurmaya çalıştı. Otomobil içinde çığlık atarak çevredekilerden yardım isteyen iki arkadaş, çevredeki araç sürücüleri olaya müdahil olarak kurtarıldı.

Polis merkezinde alınan ifadelerde Sıla Özer, arkadaşı Deniz'in anlattıklarını doğruladı. Taksinin plakası ile şoförün kimliği Fikret S. tespit edildi.

TAKSİ ŞOFÖRÜ İDDİALARI REDDETTİ

İddialar ret eden taksi şoförü Fikret Ç, “Beni tehdit etmeye başladılar. ‘Sen bittin. Hayatını karartacağız' diyerek bağırmaya başladılar. Ben ilerlemeye devam ettim. Parayı yüzüme fırlatıp indiler. Ben suçsuzum” dedi.

Olayla hakkında soruşturma başlatıldı.

 

Deniz Sarı taksi hakem rehin alındı rehin