Kırmızı Oda Boncuk sevgilisi arkadaşı Can hayal mi gerçek mi? Kırmızı Oda Can kim oynuyor?

TAKİP ET

Kırmızı Oda dizisi ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ederken bir çok izleyici de dizideki karakterleri araştırmayı sürdürüyor. Merak edilen o isimlerden biri de Kırmızı Oda Can oldu. Peki Kırmızı Oda Can kim oynuyor, gerçek adı ne? Kırmızı Oda Boncuk sevgilisi arkadaşı Can hayal mi gerçek mi?

Kırmızı Oda Boncuk sevgilisi arkadaşı Can hayal mi gerçek mi? Kırmızı Oda Can kim oynuyor gerçek adı ne gibi bir çok sorunun yanıtı izleyiciler tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Kırmızı Oda Boncuk karakteri izleyicileri derinden etkilerken, Boncuk’un can dostu olarak bilinen Can, son bölüme adeta damga vurdu. Peki Kırmızı Oda Can kim oynuyor? Kırmızı Oda Can gerçek adı ne? Kırmızı Oda Boncuk sevgilisi arkadaşı Can hayal mi gerçek mi? Merak edilen soruların yanıtları haberimizde…

Kırmızı Oda Can kim oynuyor?

Kırmızı Oda Boncuk sevgilisi arkadaşı Can karakterine geç müzisyen ve oyuncu Feyyaz Şerifoğlu hayat veriyor. Rize’de 1992 yılında dünyaya gelen Feyyaz Şerifoğlu, Ajda Pekkan’ın vokalisti olarak müzik piyasasında tanınıyor. Genç müzisyen Kırmızı Oda dizisinde de yine bir müzisyeni canlandırıyor ve Hollanda’da parkta tanıştığı Boncuk ile çok yakın arkadaş oluyor.

Kırmızı Oda Can hayal mi gerçek mi?

Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterinin sevgilisi arkadaşı olarak bilinen Can hayal mi gerçek mi sorusunun yanıtı da çok merak ediliyor. Henüz bu konuda kesin bir bilgi yok ancak dizide Boncuk’un dedeleri de görmesi karakterin hayal olabileceğini düşündürüyor.
 

kırmızı oda can