Kırmızı Işık İhlali Yapan Sürücü Yaya Geçidinde Biri Bebek 4 Kişiye Çarptı

TAKİP ET

Batman'da meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen otomobilin yaya geçidinde çarptığı biri bebek olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Batman'da Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı üzerinde yer alan Petrol City Alışveriş Merkezi önünde Audi marka otomobili ile kırmızı ışıkta durmayan sürücü yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen yayalara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle pusetin içerisindeki bebek ve 3 kadın savruldu. Ayrıca bebeğin olduğu puset çarpma anında parçalandı.

Kazanın ardından yol güvenlik amaçlı ulaşıma kapatıldı. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinin ardından kaza mahalline çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılara kaza mahallinde sağlık ekiplerince ilk müdahalenin yapılmasının ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi. Yaralılardan 3'ünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati risklerinin olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle ulaşıma kapatılan yol yaralıların hastaneye nakledilmesinin ardından tekrar ulaşıma açıldı. Petrol City Alışveriş Merkezi önünde bu tür kazaların çok sık yaşandığını söyleyen vatandaşlar, yetkililere acil önlem alınması için çağrıda bulundu.

Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı. 

Batman Trafik Kazası