Kırmızı Alarm Verildi: Irak Ordusu Kerkük ve Musul'u Vurmaya Hazırlanıyor

TAKİP ET

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin yaptığı açıklamada, Irak ordusu ve İran'ın eğittikleri misillerin Musul ve Kerkük'e operasyon düzenlemeye hazırlandığı ve kısa sürede saldırı olacağı iddiasında bulundu.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin yaptığı açıklamada, Irak ordusu ve İran’ın eğittikleri misillerin Musul ve Kerkük’e operasyon düzenlemeye hazırlandığı ve kısa sürede saldırı olacağı iddiasında bulundu.

Irak Kürt Bölgesel Yönetiminin iddiaları Twitter hesabından Irak ve İran ordusunun eğittiği silahlı misillerin Musul ve Kerkük’e büyük bir operasyon hazırlığında olduğu ve saldırı yapılacağını duyurdu. 

TWEET IKBY YETKİLİLERİ TARAFINDAN DOĞRULANDI

Yapılan açıklamanın IKBY yetkilileri tarafından da doğrulandığı belirtilirken Irak ordu güçleri de yaptıkları açıklamada, paramiliter güçler ve federal ırak polis güçleri tarafından Musul ve Kerkük’e büyük bir saldırı hazırlığında oldukları şeklinde oldukça korkutan mesajlar aldıklarını belirtti.

GÖZLER BAĞDAT VE TAHRAN’A ÇEVRİLDİ

Sosyal medyada da paylaşıldığı öğrenilen bu tehlikeli mesaj sonrasında herkesin gözünün Bağdat ve Tahran’a çevrildiği öğrenildi.

 

flaş haber kerkük musul kırmızı alarm ırak ordusu saldırı iran