Kırıkkale'de İki Aile Birbirine Girdi Kavga Kanlı Bitti! Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

Kırıkkale'nin Keskin ilçesine bağlı olan Turhanlı köyünde iki aile arasında kavga çıktı. Çıkan kavganın katliama dönüşmesi sonucunda 2 kişi öldü 2 kişi ise yaralandı.

Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı olan Turhanlı köyünde iki aile arasında kavga çıktı. Çıkan kavganın katliama dönüşmesi sonucunda 2 kişi öldü 2 kişi ise yaralandı.

Gelen ilk bilgilere göre aralarında husumet olduğu öğrenilen Köksal Akbal ve Kaplan Bozer çocukları ile birlikte Üçevler mevkiinde hububat hasadı yaptığı sırada aralarında tartışma başladı. Köksal Akbal ve Kaplan Bozer’in tartışmasına Taner Akbal ve Mürsel, Taki Bozer’de katıldı. 

İki aile arasında çıkan kavga giderek büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgayı gören vatandaşlar araya girerek aileleri ayırdı. Fakat çıkan kavga sonrasında evlerine giden Köksal Akbal ve oğlu Taner Akbal tüfeklerini alarak Bozer ailesinin evini bastı. 

TÜFEKLE DEHŞET SAÇTILAR

Bozer ailesinin evini basan Köksal Akbal ve oğlu Taner Akbal burada tüfekleri ile ateş açarak Kaplan Bozer ile oğulları Mürsel, Taki Bozer’i vurarak yaraladı. Çevredeki vatandaşlar yaralılar için hemen ambulansı aradı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Kaplan Bozer ve oğlu Taner Bozer’in yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Taki Bozer ise yaralı şekilde ambulansa alınarak Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan kavga esnasında kafasına aldığı darbe sonrası yaralanan Köksal Akbal’da ambulansla İhtisas Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay sonrası tüfekle ateş açan Taner Akbal kaçarken ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Vahşetin yaşandığı köye jandarma ekipleri gönderildiği öğrenildi.

 

kırıkkale aile kavga ölü yaralı