Kırıkkale'de servise çarpan otomobildeki kaza: 14 öğrenci 17 kişi yaralandı

TAKİP ET

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, ön teker aksı kırılan bir otomobilin, ilkokul öğrencilerini taşıyan servise çarpması sonucu 14'ü öğrenci olmak üzere 17 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde ilçe girişindeki Sanayi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Mahmut Kaplan (45) yönetimindeki 71 FH 184 plakalı otomobilin ön teker aksı kopması sonucu sürücü kontrolünü kaybetti ve Erdal Çetiner'in (55) kullandığı 71 BF 392 plakalı öğrenci servisine çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü ve öğrenci servisinde bulunan bir öğretmen ile öğrenciler yaralandı. Yaralılar arasında Zeynep Doğanay (10), Şerife Özkan (9), Nur Sima Korkmaz (8), İkra Kaplan (8), Poyraz Emin Kalay (8), Tarık Kaya (9), Fikret Tunahan Güneş (10), Göktuğ Koç (9), Azad Erdoğan (9), Berranur Zerde (8), İsa Karamızrak (8), Resul Sarıkaya (8), Salih Tat (10) ve Cevher Adnan Ünal (8) bulunuyor.

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kırıkkale'deki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, hastanede tedavi gören öğrencileri ziyaret ederek ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA OLMUŞ 

Ayrıca, Sulakyurt Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin Kırıkkale gezisinden dönüş yaptıkları öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme ise devam ediyor.

Kırıkkale Sulakyurt trafik kazası