Kırıkkale'de şarampole devrilen otomobilde 4 kişi yaralandı

TAKİP ET

Kırıkkale'de gerçekleşen bir kaza sonucunda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, şarampole devrildi ve maalesef 4 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Çorum-Kırıkkale kara yolunun 14. kilometresinde meydana geldi. Abdurrahman C. yönetimindeki 38 LY 705 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrildi. Kazada bulunan Elmas C., Ahmet Emre C., Beyza C. ve Mehmet Emin C. isimli kişiler yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine ambulans, polis ve jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından şehirdeki hastanelere kaldırıldı. Neyse ki yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırıkkale'de meydana gelen bu üzücü kaza, trafik güvenliği ve dikkatli sürüş konusunda bir kez daha önemli bir hatırlatma oldu. Herkesin trafik kurallarına uyması, hız limitlerine dikkat etmesi ve güvenli sürüş alışkanlıkları geliştirmesi hayati önem taşımaktadır. Tüm trafik katılımcılarına daha dikkatli olma çağrısı yapılıyor ve yaralanan kişilere acil şifalar diliyoruz.

Kırıkkale trafik kazası