Kiralık Katiller Vicdan Yaptı İlginç Olay Aydınlatıldı

TAKİP ET

İstanbul'da yakın arkadaşını öldürmek isteyen bir adam kiralık katil tuttu. Bunun ardından kiralık katillerin insafa gelmesi ile durum kısa süre içerisinde polis tarafından çözüldü.

İstanbul'da ilginç bir olay kiralık katillerin insafa gelmeleri ve polisin başarılı çalışmalarının ardından aydınlatıldı. İstanbul'da tekstil işleri ile ilgilenen Cemil Ş. isimli adam bir süredir hem 25 yıl boyunca arkadaş olduğu hem de şirketinin mali işlemlerini yapan Ergant A. ile sorunlar yaşamaya başladı. Bu sorunların ardından arkadaşını ortadan kaldırmanın yollarını aradı. 

Arkadaşını öldürtmek için para karşılığında kiralık katil aramaya başladı. Bir süre sonrasında ise bir arkadaşı aracılığı ile Özgür Y. ile Yusuf A. isimli kiralık katillerle tanıştı. Bu kişilere cinayet karşılığında 75 bin lira para teklifinde bulundu. Kiralık katiller ise bu teklifi kısa süre sonra kabul ettiler. 

KATİLLER İNSAFA GELDİLER

Olayın öncesinde 25 bin lira para alan kiralık katiller paranın devamını cinayeti işledikten sonra alacaklarını dile getirdiler. Ancak tetikçiler bu cinayeti işlemek istemedikleri için Ergant A. ile konuşmaya gittiler. Durumu anlatıp kendisinin vurulmuş gibi yapmasını, bir süre ortadan kaybolmasını ve sosyal medyada hakkında paylaşımlar yaptırılmasını istediler. 

Bunu duyan Ergant A. ise zaman kaybetmeden polise giderek durumu anlattı. Polisin açtığı soruşturmada iki kiralık katil ile azmettirici arkadaş kısa sürede yakalandılar. Konu hakkında mahkemeye sevk edilen kişiler hakkında çeşitli suçlardan dolayı yargılama sürecinin başladığı öğrenildi. İnsafa gelen kiralık katiller sayesinde korkunç bir cinayetin işlenmesi engellenmiş oldu

kiralık katil cinayet polis