Kira anlaşmazlığı kanlı kavgaya dönüştü: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

TAKİP ET

Rize'nin Paşakuyu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir kira artışı nedeniyle ev sahibi ile kiracısı arasında çıkan tartışma kısa sürede kanlı bir kavgaya dönüştü. Üzücü olayda ev sahibinin bıçakla saldırdığı kiracının akrabası Halil Ak (26) hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Akşam saatlerinde yaşanan olayda, ev sahibi Mücahit K. (27), kira artışı yapmak istediği daire için kiracısının yeğeni Halil Ak ile buluştu. Ancak kira artışını fazla bulan Halil Ak ve yanındaki arkadaşları Sedat S. (24) ve Miraç B. (25) ile ev sahibi Mücahit K. arasında hızla alevlenen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Tarafların birbirine saldırdığı olayda, Mücahit K.'nın bıçakla saldırdığı Halil Ak ve arkadaşları yaralandı. Olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri hızla adrese ulaştı. Şüpheli gözaltına alınırken, yaralılar ambulanslarla Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ne yazık ki, boynuna aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan Halil Ak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı Sedat S. yoğun bakımda tedavi altına alınırken, Miraç B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması hızla devam ediyor. Kira anlaşmazlığı yüzünden meydana gelen bu acı olay, mahalle sakinlerini ve yakınları derin bir üzüntüye boğdu. Yetkililer, benzer durumların önüne geçmek ve anlaşmazlıkların şiddete dönüşmesini engellemek için daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini vurguluyor."

kira tartışması rize ölüm haberi