Kimse İnanamadı! Öldü Sanılarak Morga Götürülen 6 Aylık Bebek Herkesi Şoka Uğrattı

TAKİP ET

İran'da doktorlar tarafından öldüğü belirlenen ve henüz 6 aylık olan bir bebeğin morga götürüldüğünde hayatta olduğu belirlendi. Minik bebeğin hala hayatta olduğu yıkama esnasında ortaya çıktı.

İran’da doktorlar tarafından öldüğü belirlenen ve henüz 6 aylık olan bir bebeğin morga götürüldüğünde hayatta olduğu belirlendi.  Minik bebeğin hala hayatta olduğu yıkama esnasında ortaya çıktı.

Olay, İran’da meydana geldi. IRNA haber ajansının aktardığı haberde, doktorlar tarafından öldüğü belirlenen 6 aylık bir bebeğin morgda yıkama esnasında hayatta olduğu anlaşıldı. 

DOKTORLAR ÖLDÜ DEDİ, GERÇEK MORGDA ORTAYA ÇIKTI

Ülkenin batısında yer alan Urmiye şehrinde meydana gelen olayda, hastanede doktorlar tarafından gerçekleştirilen muayenede yaşam belirtilerine rastlanmadığı tespit edilen 6 aylık bebeğin ölmüş olduğu ilan edildi. Doktorlar tarafından ilan edilen ve morga gönderilen bebeğin yıkanma esnasında aslında hala hayatta olduğu anlaşıldı. Olaya tanıklık eden Cenaze Hizmetleri Müdürü Amir Abbas Abidini yaşanan olay karşısında minik bebeğin ailesinin hayrete düştüğünü belirttiği öğrenildi.

 

Dünya haberleri İran bebek ölü bebek morg doktor