Kim Milyoner Olmak İster'de "Hayvan Poposu" Sorusu Şaşkınlık Yarattı

TAKİP ET

ATV'de Murat Yıldırım'ın sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde sorulan bir soru şaşkınlık yarattı. Murat Yıldırım'ın yarışmacıya yöneltir soru 'Hangi hayvanın bazı türleri popolarıyla nefes alabilir?' şeklindeydi. Hem yarışmacı hem de izleyenler bu soru karşısında şaşkına döndü.

ATV'de Murat Yıldırım'ın sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde sorulan bir soru şaşkınlık yarattı. Murat Yıldırım'ın yarışmacıya yöneltir soru  'Hangi hayvanın bazı türleri popolarıyla nefes alabilir?' şeklindeydi. Hem yarışmacı hem de izleyenler bu soru karşısında şaşkına döndü.

ATV’de yayınlanan ve Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde tiyatro oyuncusu Ahmet Burhan Yanık’a 30 bin lira değerindeki ilginç soru yöneltildi.

"BELGESEL İZLEMEME RAĞMEN İLK DEFA DUYUYORUM"
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışmacıya sorulan soru 'Hangi hayvanın bazı türleri popolarıyla nefes alabilir?'  şeklindeydi. Sorunun cevap şıkları ise, kaplumbağa, bukalemun, yarasa ve kurbağa oldu. Yarışmacı soruyu gördükten sonra büyük şaşkınlık yaşarken belgesel izlemeyi çok sevdiğini Ancak böyle bir şey daha önce hiç duymadığını dile getirdi. Yarışmacı yarı yarıya joker hakkını kullandıktan sonra iki şıkkın elenmesinin ardından doğru cevap olan kaplumbağa cevabını verdi.

YARIŞMACININ YANINA GİDEREK TEBRİK ETTİ
Doğru cevabın gelmesi ile birlikte Murat Yıldırım da yarışmacının yanına giderek tebrik etti. 25 yaşındaki yarışmacı bir sonraki soruda çekildi ve kazandığı ödül 30 bin TL oldu.

Kim Milyoner Olmak İster Kim Milyoner Olmak İster popo sorusu ATV Kim Milyoner Olmak İster son bölüm murat yıldırım son dakika