Kılıçdaroğlu'nu İstifaya Çağırıyorlar! CHP Genel Merkezi Önündeki Kalabalık Her Geçen Dakika Artıyor

TAKİP ET

CHP'li Gürsel Erol'un istifa çağrısı sonrasında CHP Genel Merkezi önünde toplanan kalabalık Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırdı. Her geçen dakika daha da büyüyen kalabalık 'Başkan İnce' sloganları attı.

CHP’li Gürsel Erol’un istifa çağrısı sonrasında CHP Genel Merkezi önünde toplanan kalabalık Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya çağırdı. Her geçen dakika daha da büyüyen kalabalık ‘Başkan İnce’ sloganları attı.

Dün akşam saatleri itibariyle CHP’li Gürsel Erol’un çağrısı ve sosyal medyadaki örgütlenmenin ardından saatler 20.00’ı gösterdiği sıralarda CHP Genel Merkezi önüne gelen partililer uzun bir süre oturma eylemi yaptı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu istifaya çağıran partililerin Muharrem İnce lehine sloganlar attığı ve ‘Yönetim istifa’, ‘Bu daha başlangıç mücadeleye devam’, ‘Başkan İnce’ şeklinde sloganlar attığı öğrenildi.

GÜRSEL EROL GENEL MERKEZ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİNE BAŞLAYACAK

Öte yandan istifa çağrısında bulunan CHP’nin Elazığ milletvekili seçilen Gürsel Erol’un CHP Genel Merkezi önünde oturma eylemine başlayacağı da aktarıldı. 

‘OLAĞANÜSTÜ KURULTAY’A GİDİLMELİ’

CHP Burdur İl Başkanı olan İzzet Akbulut’un da konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptığı öğrenildi. Partinin olağanüstü kurultay’a gitmesi gerektiğine vurgu yapan Akbulut paylaşımında, ‘Genel Başkanımız, kendi içimizde değerlendirilir diye istifa etmeme yolunu tercih etti. Şahsımın görüş bildireceği her ortamda açıklayacağım görüşü buradan herkese söylüyorum. Biz kaybetmedik, henüz yeni başladık ve bir lider kazandık. Genel Başkanımıza görev süresi içerisinde partimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edip cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce'nin 50günde yükselttiği çıtayı bir sonraki seçimlere kadar iktidar seviyesine çıkarması için sadece kendisinin genel başkan adayı olduğu olağanüstü kurultaya gitmeliyiz.’ ifadelerini kullandı.

 

CHP Genel Merkez Kemal Kılıçdaroğlu Eylem İstifa Muharrem İnce Gürsel Erol Oturma eylemi