Kılıçdaroğlu ile İnce biraraya geliyor

TAKİP ET

Altılı Masa'nın belirlediği Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, destek ziyaretleri çerçevesinde Memleket Partisi'ni de ziyarete gideceğini açıkladı.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu destek turu kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

MUHARREM İNCE İLE KEMAL KILIÇDAROĞLU BİRARAYA GELECEK

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı aday olacağını duyurmasının ardından Kılıçdaroğlu'nun tavrı merak konusuyken dikkat çeken yeni bir açıklama yapıldı. Sözcü gazetesinden Deniz Zeyrek'e açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partilere yapacağı ziyaretlerini duyurdu.

'BELİRLENEN TARİHTE GİTMEK İSTİYORUM'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmasında, "Diğer partiler gibi Memleket Partisi'ne de gideceğim. Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, HDP ile yaptığı görüşmenin de olumlu geçtiğini ifade ederek HDP'nin bakanlık gibi bir talebi olmadığını açıkladı.

 

Altılı masa Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce