Kılıçdaroğlu gençlere seslendi: O parayı size Bay Kemal getirecek

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP Yurt Dışı Örgütlenme etkinliğinde açıklamalarda bulundu.

İngiltere'den gençlere çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, "Evreni değiştirmek için de elimden geleni yapacağız. Ayrıca ürettiklerinizi satacaksınız. Ülkemizi de kendinizi de zenginleştireceksiniz. Emeğiniz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yeri sokaklar değil. Hepinizin yeri girişim evleridir. O parayı size Bay Kemal bulacak. Size getirecek. Müsterih olun" ifadelerini kullandı.

Londra'da ziyaretlere devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ScaleSpace ortak ofisinde yatırım şirketi Blenheim Chalcot'a ziyaret gerçekleştirdi. Kıdemli Danışman Richard Broyd'un toplantısına misafir olan CHP lideri Kılıçdaroğlu, kampüs de gezerek bilgi aldı.

‘BİLİYORUM KOLAY DEĞİL AMA İMKANSIZ DA DEĞİL’

Ziyaretleri esnasında Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı video paylaşımında gençlere çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, "3 sanayi devrimini kaçırdık. Dördüncüsünü kaçırma lüksümüz yok. Bu dördüncü sanayi devriminin makinesi insan, yakıtı ise bilgi. Yani her şey sizsiniz. Sizin yaratıcı enerjiniz ve çarpıcı düşünceleriniz. Biliyorum kolay değil ama imkansız da değil. Vallahi de biz bunu birlikte yapabiliriz. Öncelikle dördüncü sanayi devrimine yetişmemiz için bağlı kalmalı ve hızlı olmalıyız. Saniyede 1 gigabit internet hızına çıkarmamız lazım ülkemizi. Saniyede dizi, film indirebilirsiniz.  Boşverin siz siyasetin kısır tartışmalarını. Onları biz siyasiler yapmaya devam edeceğiz. Ama aynı zamanda evreni değiştirmek için de elimden geleni yapacağım. Öğreneceksiniz. Beraber yapacağız. Ayrıca ürettiklerinizi satacaksınız. Ülkemizi de kendinizi de zenginleştireceksiniz. Emeğiniz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yeri sokaklar değildir. Hepinizin yeri girişim evleridir. O parayı da size Bay Kemal bulacak. Size getirecek. Müsterih olun.” ifadelerini kullandı.

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Gençler