Kibariye Konser Öncesi Sucuk ve Salam Aldırıp Sahneye Çıkmadan Döndü

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Kibariye ve Eşi Ali Küçükbalçık Almanya'ya giderek organizatöre sucuk ve salam aldırdıktan sonra konsere çıkmadan geri döndüler.

Ünlü şarkıcı Kibariye ve Eşi Ali Küçükbalçık Almanya'ya giderek organizatöre sucuk ve salam aldırdıktan sonra konsere çıkmadan geri döndüler.

Şarkıcı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık son dönemlerde sürekli özel hayatları ile gündeme gelmişti. Çift tekrar bir araya geldikten sonra konserler için harekete geçtiler. Almanya'da konser vermek için anlaşma sağladılar. Konsere çıkmak için Almaya'ya giden çift pek çok kişiyi şaşırtan bir duruma imza attılar. 

Karşılıklı anlaşmalar üzerine kendi istekleri üzerine düzenlenen konsere çıkmadan geri dönmeleri hem pek çok bilet alan kişiyi hem de organizasyon şirketini zor durumda bıraktılar. Konser öncesi isteklerde bulunan ünlü şarkıcı Kibariye sucuk ve salam alınmasını istedi. Organizatör ise bu istekleri karşıladı. Ancak ikili konsere çıkmadan tekrar Türkiye'ye döndüler. 

SUCUK VE SALAMI ALIP GERİ DÖNDÜLER

Sabah saatlerinde yayınlanan bir magazin tartışma programına katılan organizatör ilginç iddialarda bulundu. Kibariye ve eşi ile bir süre önce iletişime geçtiklerini ve konser anlaşması yaptıklarını belirtti. Ancak geçtiğimiz günlerde uçağa binerek Almanya'ya binen çiftin konser vermeden tekrar ülkeden ayrılmalarına son derece şaşırdıklarını ve büyük zarar ettiklerini ifade etti. Uçaktan indikten sonra 300 euro isteyen çiftin bir Türk marketine gittikleri ve sucuk ile salam alışverişi yaptıkları öğrenildi. Ardından konser saati beklenirken ikilinin tekrar ülkeye döndüklerini iddia etti.

kibariye almanya konser