Kâğıthane'de Sokak Ortasında Karısını Döven Adama Çevredekilerden Meydan Dayağı!

TAKİP ET

Kâğıthane'de boşanma davasından çıkan çift sokak ortasında tartıştı. Tartışmanın sonunda kocadan karısına vurmaya başlayınca çevredekiler adamı darp etti. Güvenlik kameraları onları saniye saniye kaydetti.

Kâğıthane’de boşanma davasından çıkan çift sokak ortasında tartıştı.  Tartışmanın sonunda kocadan karısına vurmaya başlayınca çevredekiler adamı darp etti. Güvenlik kameraları onları saniye saniye kaydetti.

Kağıthane'de boşanma aşamasında olduğu eşiyle sokak ortasında tartışan ve daha sonra da vurmaya başlayan adamı çevir de bulunan vatandaşlar feci şekilde dövdü. Bir iş yerinin güvenlik kameraları olanları saniye saniye kaydetti. 

BOŞANMA DAVASINDAN ÇIKMIŞLARDI
Bugün saat 11.30 sularında Kağıthane Merkez Mahallesi'nde yaşanan olayda boşama boşanma davasından çıkan Mehmet t ile eşi Nevin T.  İstanbul Adalet Sarayı'ndaki duruşmadan çıktıktan sonra Cadde ortasında tartışmaya başladı. Bu sırada Mehmet'te yere düşen eşine bir süre sonra elindeki kâğıtlarla vurmaya başladı.  Çevredeki Adamın karısına darp ettiğini görünce hemen duruma müdahale etti.  Bir kişinin koşarak eşin devam Mehmet TV kafa atması dikkatlerden kaçmadı. Mehmet de yere olduktan sonra olay yerine çok sayıda vatandaş toplanırken bir yandan da Polise haber verildi. 

POLİS ÇİFTİ GÖZALTINA ALDI
Polisin gelmesi beklenirken Mehmet de tekrardan ayağa kaldırıldı ve kafa atan kişi tekrar kafa atarak Mehmet çayı yere yıktı.  Olay Yerine gelen polis ekipleri hem Mehmet dayı Hem de üniteli gözaltına alarak Sadabad polis merkezine götürdü. 

KADIN "İMDAT" DİYE BAĞIRIYORDU
Olaydan sonra konuşan bir görgü tanığı ise,  "Bir kişi burada kadını dövüyordu. Yoldan geçen bir kişide koşarak eşini döven kişiye kafa attı. Vatandaşlar daha sonra eşini döven kişinin üzerine çullandı. Daha sonra polis ekipleri geldi, götürdü. Şiddete kesinlikle karşıyız. Bir kadına sokak ortasında şiddet uygulanması çok ayıp. Kadın, 'polis imdat' diye bağırıyordu. Vatandaşlarda müdahale etti"  ifadelerini kullandı.

istanbul kağıthane kadına şiddet son dakika son dakika haberi