Kesti, Dövdü Yetmedi Elektrik Verdi! Batman'da 16 Yaşındaki Kız 1 Haftalık İşkence Sonunda Öldü

TAKİP ET

Duyanların inanamadığı dehşet Batman'da meydana geldi. Henüz 16 yaşında olan bir genç kız kardeşinin işkencesine maruz kaldı.

Duyanların inanamadığı dehşet Batman’da meydana geldi. Henüz 16 yaşında olan bir genç kız kardeşinin işkencesine maruz kaldı. 

Olay, Batman’da yaşandı. Alınan bilgilere göre, 16 yaşında olan kardeşi Amine Demirtaş’ın erkeklerle telefonda konuştuğunu iddia eden Kasım Demirtaş, tam 1 hafta boyunca kız kardeşine acımasızca işkence etti. 29 yaşında olduğu öğrenilen Kasım Demirtaş, kardeşine 1 hafta boyunca kapattığı bir odada pense, tahta ve plastik sopayla işkence ederek en son kardeşinin vücuduna su döktüğü ve elektrik vererek öldürdüğü öğrenildi.

ÖZ KARDEŞİNİ ELEKTRİK VEREREK ÖLDÜRDÜ

Kasım Demirtaş, kız kardeşi Amine Demirtaş’ı acımasızca işkence çektirerek öldürdü. Olay, 2016 yılının Temmuz ayında yaşandı. 1 hafta boyunca ağabeyinden çeşitli işkenceler gören ve sonunda verilen elektrikle hayatını kaybeden Amine Demirtaş, olay yerinde hayatını kaybetti. Bir ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin genç kızı yaralı şekilde bulduğu ve vücudunda morluklar olduğunu belirlediği öğrenildi. Polis ekiplerinin de dahil olduğu incelemede 16 yaşındaki genç kızın gördüğü işkenceler sonucunda kemiklerinin birçoğunun kırıldığı, verilen elektrik nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Polisin söz konusu evde yaptığı incelemede, plastik bir sopa, elektrik akımı vermeye yarayan üçlü priz, çok sayıda kablo parçası ve metal parçalarının bulunduğu öğrenildi. Genç kıza yapılan otopside çıkan raporda kızın vücudunda 1 haftalık yaralar olduğu ve kalça kısımlarında sopa darbelerinden oluşan kabuk tutmuş yara izleri bulunduğu belirlendi. Genç kızın ölüm sebebi ise vücuduna su döktükten sonra verilen elektrik olarak belirlendi.

 

BatmaniAmine Demirtaş Abisi tarafından işkence 16 yaşında işkence gören genç kız Elektrik verilen genç kız