Kepazelik Kampı! Tuvaletlerde Bile Kameralar Var

TAKİP ET

İtalya Merkezi bir insan hakları dergisi tarafından Çin'deki tartışmalı kampları ait görüntüler yayınlandı. Kamplara 'Eğitim Yoluyla Dönüştürme Merkezi' adı verilirken kör nokta bulunmayacak şekilde kameralar yerleştirildiği Hatta tuvaletlerin bile sürekli izlendiği belirlendi. Ayrıca ben Kompleksi içinde yer alan bu binanın dış cephe duvarlarında Çince olarak yazılmış Çin Komünist Partisi propogandaları dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca yayınlanan görüntülerde Sözde merkezde çift taraflı Demir Parmaklıklar şifreli kapı sistemleri ve parmaklıklarla çevrili açık hava alanları var.

İtalya merkezli bir insan hakları dergisi tarafından Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde bir milyondan fazla kişinin zorla alıp olduğu öne sürülen "Eğitim Yoluyla Dönüştürme Merkezlerinden" birine ait olduğu iddia edilen görüntüler yayınlandı. Yayınlanan görüntülerde söz konusu merkezin tuvaletlerinde dahi gizli kameraları olduğu Kant'a tutulanlara yönelik sıradışı güvenlik önlemleri alındığı görülüyor.

KESİNTİSİZ İZLENİYOR

Gizli olarak çekildiği Anlaşılan görüntülerde burada tutulanların her adamının yüzlerce kamera desteği ile 360 derecelik açıyla ve 24 saat kesintisiz olarak izlendiği görülüyor. Kameralar Kampta bulunanların en mahrem anlarını bile kaydediyor. Söz konusu binanın dışında ise acil korunma alanı olarak adlandırılan bölgeler oluşturulduğu ve bu bölgelerin tel örgülerle çevrildiği gözlerden kaçmadı.

 

çin kepazelik kampı sincan son dakika