Kenti Korku Sardı! Bir Gün İçinde Biri Çürümüş İki Kişinin Cesedi Bulundu

TAKİP ET

Batman'da dün Afgan uyruklu bir kişinin cesedinin bulunmasının ardından ikinci ceset paniği yaşandı. Bir kişinin cesedinin bulunduğu evin hemen bitişiğindeki evde 10 yaşlarındaki bir çocuğun cesedi bulundu. Çocuğun ellerinin arkadan bağlanmış şekilde çuvalın içine konduğu görülürken art arda bulunan cesetler kentte büyük panik yarattı.

Batman’da dün Afgan uyruklu bir kişinin cesedinin bulunmasının ardından ikinci ceset paniği yaşandı. Bir kişinin cesedinin bulunduğu evin hemen bitişiğindeki evde 10 yaşlarındaki bir çocuğun cesedi bulundu. Çocuğun ellerinin arkadan bağlanmış şekilde çuvalın içine konduğu görülürken art arda bulunan cesetler kentte büyük panik yarattı.

Batman’da bir kişinin cesedinin bulunduğu evin bitişiğinde yer alan bir evde 10 yaşlarında bir çocuk cesedi bulunduğu öğrenildi. Kentte art arda bulunan iki ceset büyük panik yarattı.
Olay, Batman Merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, vatandaşın ihbarı üzerine bir eve giren polis elleri arkadan bağlanmış ve çuvala konulmuş bir çocuk cesedi buldu. Polis ekiplerinin incelemesinde çuval içinde elleri bağlanmış şekilde bulunan çocuğun zihinsel engelli olduğu belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından çocuğun cesedini otopsi için Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

ARKA ARKAYA İKİ CESET BULUNDU

Öte yandan dün yine aynı mahallede çocuğun cesedinin bulunduğu evin çok yakınında Afgan uyruklu olan ve 3 ay önce öldürüldüğü iddia edilen çürümüş bir erkek cesedi bulunmuştu. Sadece bir gün arayla aynı mahallede birbirine çok yakın evlerde iki ceset bulunması mahalle sakinlerini de tedirgin etti. Polis ekiplerinin aynı mahallede bulunan iki ceset olayında araştırmalarını devam ettiriyor.

 

Batman Batman haberleri Arka arkaya bulunan iki ceset Mahalleli Afgan uyruklu Kentte korku