Kendisiyle tartışan yeğenini silahla öldürdü! Amcaya ev hapsi verildi

TAKİP ET

İzmir'de, amcasıyla yaşadığı tartışma sonucunda yeğeni Ali Osman Şen'i tabancayla öldüren Sedat Şen'e ev hapsi cezası verildi. Olayın ardından yapılan soruşturma sonucunda mahkeme, Sedat Şen'i ev hapsiyle cezalandırdı. Şen, ifadesinde, yeğeninin alkollü bir şekilde evine gelip sorun çıkardığını belirtti.

Olay, Torbalı Mahallesi 5048'inci Sokak'ta dün akşam saatlerinde meydana geldi. Ali Osman Şen, amcasının evine gitti ve ikili arasında bahçede bir tartışma başladı. Tartışmanın giderek şiddetlenmesi üzerine Sedat Şen, elindeki tabancayı çekerek yeğeni Ali Osman Şen'e ateş etti. Mahalle sakinlerinin silah sesini duyarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmasıyla birlikte olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Ali Osman Şen'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis, yeğeni öldüren Sedat Şen'i gözaltına aldı.

Sedat Şen, polis sorgusunda yeğeninin defalarca alkollü bir şekilde evine gelip sorun çıkardığını ve olay günü de yine alkollü olarak gelmesi üzerine tartışmalarının başladığını söyledi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sedat Şen, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından ev hapsi cezasıyla cezalandırıldı.

İzmir cinayet ölüm haberi