Kendisini Göğsünden Vurup Araba Kullandı!

TAKİP ET

Konya'da akıl almaz bir olay meydana geldi. 20 yaşındaki bir genç kendisini göğsünden vurduktan sonra direksiyon başına geçti.

Konya'da akıl almaz bir olay meydana geldi. 20 yaşındaki bir genç kendisini göğsünden vurduktan sonra direksiyon başına geçti. 

Konya'nın Selçuklu ilçesinde korku filmlerini aratmayacak bir olay meydana geldi. Selçuklu ilçesinde Konya Afyonkarahisar yolu arasında meydana gelen akıl almaz olay sonrasında 20 yaşındaki Ali K. isimli bir genç bölgede bulunan boş arazide alkol almaya başladı. 

Alkol alan genç bir süre sonra sarhoş oldu. Bir süredir ruhsal problemleri olan ve bunalımda olduğu belirlenen gencin akşam saatlerinde arabasının içinde alkol aldığı öğrenildi. Alkol aldıktan bir süre sonra ise yaptığı olay büyük faciaya yol açtı. 

KENDİSİNİ VURUP DİREKSİYON BAŞINA GEÇTİ

Alkol aldıktan bir süre sonra sarhoş olan genç arabasında taşıdığı silahı aldı. Araçtan inerek silahı göğsüne yasladı ve ateş aldı. Bunun ardından yaralı biçimde tekrar arabaya binerek direksiyon başına geçti. Ali K. yaklaşık 400 metre gittikten sonra araç içerisinde daha fazla dayanamayarak bayıldı. Bunun üzerine etraftan geçen araçlar ve vatandaşlar durumdan şüphelenip gence baktıklarında yaralı olduğunu gördüler. Polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verildi. Yaralı gencin ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Konu hakkında polis tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Bunun ardından araç içerisinden de delil toplanmasına karar verildi. 

konya kendisini vurdu araba kullandı