Kendisini Aldattığını Düşündüğü Eşinin Çıplak Görüntülerini Canlı Yayında Paylaştı

TAKİP ET

Erzurum'da yaşayan S.Ö. isimli kadın Evli oldukları dönemde eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü ve bu nedenle kendisinin uygunsuz anlarını sosyal paylaşım sitesi 'Scope'tan canlı yayınladığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Erzurum'da yaşayan S.Ö.  isimli kadın Evli oldukları dönemde eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü ve bu nedenle kendisinin uygunsuz anlarını sosyal paylaşım sitesi 'Scope'tan canlı yayınladığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Erzurum'da yaşanan akıl almaz olayda iddiaya göre İ.O., eşi S.Ö.  ile Evli oldukları dönemde eşinin kendisini aldattığını düşünerek uygunsuz anlarını sosyal paylaşım sitesi 'Scope'tan canlı  olarak yayınladı. Eşiyle Boşandıktan sonra savcılığa başvuran kadın İ.O.'nun, kendisini yatak odasında uyuduğu sırada ve uygun olmadığı şekilde çekerek canlı yayın yaptığını belirterek şikayetçi oldu. 

9 YIL HAPSİ İSTENİYOR
Kadının yaptığı şikayet üzerine Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında yapılan incelemede S.Ö.'nün iddialarını doğrular nitelikle paylaşımlar ve yazışmalar bulunduğu belirlendi. İ.O.,  savcılıkta verdiği ifadede hakkındaki suçlamaları kabul etti. İddaya göre İ.O.  ifadesinde S.Ö. eski eşim olur. 'Scope' isimli canlı yayın sitesinde eşimin görüntülerini kendisinden habersiz yayınladım. Çamaşırlarını paylaştım. Cep telefonu numarasını da erkeklerin chat yaptığı sitelere dağıttım. Bunları, eşimin beni aldatması nedeniyle yaptım" dedi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından tamamlanan soruşturmanın ardından S.Ö. hakkında 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi'ne açılan davada, 'kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak' suçundan 2 yıldan 4 yıla, 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan da 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 4 yıldan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

 

son dakika erzurum uygunsuz görüntü canlı yayın son dakika haberi