Kendisine 11 Yaşından Beri Tecavüz Eden Kişiye Hesap Sormak İçin Türkiye'ye Geldi

TAKİP ET

Antalya'nın Serik İlçesi'nde 11 yaşındayken kendisine tecavüz eden yanında çalıştığı kişinin 15 yaşına kadar istismarına uğrayan ve Bir Çocuk dünyaya getirdikten sonra Almanya'ya giden 43 yaşındaki S.B. hayatını karartan kişiden hesap sormak için Türkiye'ye döndü.

Antalya'nın Serik ilçesinde yanında çalıştığı   Bayram S.'nin 11 yaşından itibaren Tecavüzüne uğrayan S.B., 1990 yılında polise başvurarak şikayetçi oldu. 11 yaşında tecavüze uğradığını ve bu durumun 15 yaşına kadar sürdüğünü söyleyen kadın dayanamayınca intihara kalkıştığını söyledi. Kendisine tecavüz eden kişinin tecavüz suçundan yargılandığı belirten "Bana o dönem avukat tayin edilmedi. O süreçte hamile olduğum anlaşıldı. Bayram S.'nin ailesinin işkencelerine maruz kaldım. Bir defasında beni tekmeleyerek bayılttılar. Uyandığımda doğum ebesinin yanındaydım. Kürtaja izin vermedim ve oradan kaçtım. Bana tecavüz eden kişinin dayısı da avukat bulacağını söyleyerek beni evine çağırdı. O da tecavüz etti, çıplak fotoğraflarımı çekip şantaj yaptılar. Dava sürerken kızım dünyaya geldi. DNA ile çocuğun Bayram S.'den olduğu kesinleşti" ifadelerini kullandı.

'İLÇEDE KÖTÜ GÖZLE BAKTILAR'

Uğradığı tehdit ve şantaj nedeniyle mahkeme de kendi rızası ile birlikte olduğunu söylemek zorunda kaldığını söyleyen kadın, 15 yaş üstünde olması ve kendi rızası ile ilişkiye girdiğini beyan etmesinden dolayı sanığa 1 yıl 8 ay hapis cezası verildiğini dile getirdi. Aslında tecavüzün 11 yaşında başladığını fakat mahkemenin 15 yaşında gerçekleştiğini gözünde aldığını belirten, Yaşadığı ilçe de çok rahatsız edilmesinden dolayı Antalya’ya yerleştiği dile getirdi. Burada yağışlı bir kişiye bakarak geçimini sağladığını belirten kadın tanıştığı bir kişiyle evlendiğini Fakat bu kişiden de şiddet nedeniyle boşandığını dile getirdi.

ADALET ÖNÜNDE HESAPLAŞMAK İÇİN DÖNDÜ

Otelde çalışırken bir Alman turist ile tanıştığını ve evlenerek Almanya'ya yerleştiğini belirten kadın, "Bana yapılanların hesabını soracağıma ant içtim. Herkes bana gülmüştü. Geri döndüm. Son dönemler ülkemizde çok fazla çocuk istismarı olduğunu gördüm. Sustuğum için kendimi suçlu hissettim. Belki bu adamlar başka çocuklara da tecavüz etmiştir. Bana tecavüz eden kişinin hiçbir şekilde pişmanlık duymaması ve kızımdan özür dilememesi beni çok yaralıyor. Bu mücadele kimsesiz kadınların mücadelesi. Başka kadınlara faydalı olmak istiyorum" diye konuştu.

antalya tecavüz almanya son dakika