Kendini yakarak intihar ettiği iddia edilen kadının eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderi tutuklandı

TAKİP ET

Muğla Yatağan'da, üzerine benzin dökerek kendini ateşe vererek yaşamını yitirdiği öne sürülen 3 çocuk annesi kadının eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderi gözaltına alınarak tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan incelemede, 40 yaşındaki Figen Ç'nin ölümünden sonra açılan soruşturma kapsamında adli tıp raporları, görgü tanıkları ve elde edilen bulgular sonucunda kadının eşi M.E.A.Ç, kayınbiraderi S.Ç, kayınvalidesi H.Ç. ile komşuları V.S'yi ekipler tarafından gözaltına alı

KOMŞU SERBEST KALDI

Jandarmadaki incelemelerinden sonra adliyeye gönderilen zanlılardan M.E.A.Ç, S.Ç. ve H.Ç. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı, V.S. ise serbest kaldı.

KENDİNİ ATEŞE VERDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Yeşilbağcılar Mahallesi'nde meydana gelen olayda 21 Ocak tarihinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan S.Ç. yengesi Figen Ç'nin öldüğü ifade etmişti. Üzerine benzin dökerek, kendini ateşe verdiğini ve yaşamını yitirdiğini belirtilen Figen Ç'nin cenazesi incelemenden sonra Muğla Adli Tıp Kurumuna sevk edilmişti. Gözaltına alınan kadının eşi M.E.A.Ç. ile kayınbiraderi S.Ç. adli kontrol şartı ile serbest kalmıştı. Ardından savcılığın talimatı ile şüpheliler M.E.A.Ç, S.Ç, H.Ç. ve V.S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

Muğla tutuklama