Kendini 'Son evliya' olarak tanıtan şahıs ortalığı karıştırdı! "Ateş böceği gibi dolaşıyoruz"

TAKİP ET

6 katlı bir binada 1,5 aydır, bir komşunun kaçak elektrik bağlantısı kurması nedeniyle büyük zorluklar çekiyor. Binada yaşayan komşuları, kaçak elektrik çektiği gerekçesiyle tüm binanın ortak kullanım elektrikleri kesildi. Binada emeklilerin, ağır hastaların ve yaşlıların da olduğu ifade edilirken duruma tepki gösteren apartman sakinleri duruma sebep olan kişinin "Son evliyayım" diye kendini tanıtan komşuları olduğunu öne sürdü.

"BEN BORCUMU İNKAR ETMİYORUM"

Show Haber'de yapmış olduğu habere göre Apartman sakinleri “Elektriklerimiz yok” derken duruma yol açan kişi “Ödeyemiyoruz, paramız yok” ifadelerini kullandı. Apartman sakinleri 1,5 aydır sorunu yaşadığını ifade ederken şahıs ise “Ben borcumu inkar etmiyorum” dedi.

"APARTMANDA ATEŞ BÖCEĞİ GİBİ DOLAŞIYORUZ"

Apartmandaki bir başka sakin ise, konuya ilişkin “Apartmanda ateş böceği gibi dolaşıyoruz” dedi.

Söz konusu sahıs ise “Evliyayım ben, evliya. Son evliyayım. 2023’ten sonra savaşı başlatacağım ben” ifadelerini kullandı. Muhabirin, “Savaşacaksınız ama elektrik faturanızı ödemiyorsunuz. Neden, günah değil mi?” şeklindeki sorusu üzerine sahıs, “Ödemeyeceğiz. Hayır, günah değil.” cevabını verdi.

"FATURAYI KOMPLE BİNAYA KESİYORLAR"

Apartman sakinlerinden biri ise, “Biz faturalarımızı gösteriyoruz, fakat aşağıdaki bir vatandaşın elektriği kaçak kullanmasının faturasını komple binaya kesiyorlar” dedi.

Hastalığı bulunan bir başka sakin ise “KOAH hastasıyım, yukarı çıkamıyorum, geçenlerde bir deneyeyim dedim, 3. katta kaldım, yere uzandım öyle. Doktora gitmem gerekli, randevularım vardı, iptal ettirdim” ifadelerini kullanırken bir başkası ise “Annem yaşlı, kaç aydır merdiven inip çıkamıyor, doktora gidemiyor, çok kötü. Artı bizim üstümüze borç gözükmediği halde bizim otomatiğimizi geldi kestiler” dedi.

"ŞU ANDA DÜNYANIN LİDERİ BENİM"

Bunlara yol açan sahıs ise “Benim 1 trilyon da borcum olsa, benim saatimi söküp götüremezler. Şu anda dünyanın lideri benim” ifadelerini kullandı.

 

Özge Özpirinçci apartman apartman elektrik