Kenan Sofuoğlu'ndan Kötü Haber: Paris'teki Yarışlarda Kaza Geçirdi, Beli ve Kalçası Kırıldı!

TAKİP ET

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu Fransa'nın Başkenti Paris'te düzenlenen sırlama turlarında kaza geçirdiği öğrenildi. Sofuoğlu geçirdiği kaza ile herkesi korkuturken kaza sonrası yaptığı ilk açıklamada, vücudunu hareket ettiremediğini belirtti.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu Fransa’nın Başkenti Paris’te düzenlenen sırlama turlarında kaza geçirdiği öğrenildi. Sofuoğlu geçirdiği kaza ile herkesi korkuturken kaza sonrası yaptığı ilk açıklamada, vücudunu hareket ettiremediğini belirtti.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Superssport Şampiyonası 10. ayağında Fransa’nın Başkenti Paris’te düzenlenen sıralama turlarında kaza geçirdi.

BELİNDE VE KALÇASINDA 3 KIRIK VAR

Kaza sonrasında açıklama yapan Sofuoğlu, kötü düştüğünü söylerken belinde ve kalçasında 3 kırık bulunduğunu söyledi. 

AMBULANS UÇAKLA TÜRKİYE’YE GETİRİLECEK

Sofuoğlu, kaza sonrasında vücudunu hareket ettiremediğini söylerken Türkiye’den kendisine gönderilecek olan uçak ambulansla Türkiye’ye getirileceğini söyledi. Ayrıca Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da kendisini telefonla arayarak durumuyla ilgili bilgi aldığını da aktardı.

3 HAFTA SONRAKİ YARIŞLARA YETİŞEBİLECEK Mİ? 

Belinde ve kalçasında 3 kırık olduğunu belirten Sofuoğlu’nun bir an önce tedavisine başlanması istediğini ve 3 hafta sonra İspanya’da yapılacak olan yarışlara yetişmek istediğini de belirtti.

 

milli motosikletçi kenan sofuoğlu kaza yarış paris kırık bel kalça