Kemerle Dayak Yedi Şikayetçi Olduğu Kocasının Aldığı Cezayı Duyunca Pişman Oldu: Ben Affettim Devlette Affetsin

TAKİP ET

Adana'da kocası tarafından kemerle dövülen ve kocasından şikayetçi olan genç kadın adamın aldığı cezayı duyunca pişman oldu. Kocasının 10 yıl hapis cezası alacağını öğrenen genç kadın affedilip serbest bırakılmasını istedi.

Adana’da kocası tarafından kemerle dövülen ve kocasından şikayetçi olan genç kadın adamın aldığı cezayı duyunca pişman oldu. Kocasının 10 yıl hapis cezası alacağını öğrenen genç kadın affedilip serbest bırakılmasını istedi.

Olay, Adana Seyhan ilçesinde 8 Kasım 2018 tarihinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 25 yaşında olan ve çalışmayan Ömer B. işsiz olmasına kızan ve çalışmasını isteyen karısı Aysel B.’yi kemelerle feci şekilde dövdü. Genç kadının kocasından şikayetçi olması üzerine Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Ömer B.’yi gözaltına aldı. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Ömer B. cezaevine gönderilirken hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı öğrenildi.

ÖNCE ŞİKAYET ETTİ SONRA PİŞMAN OLDU

Olayın ardından açıklama yapan Aysel B., kocasına verilmesi istenen 10 yıl hapis cezasının çok ağır olacağını ve kendisinin affedilmesini istediğini söyledi. Olay yaşandıktan sonra sinirle gidip şikayetçi olduğunu ancak şimdi kocasının hapiste olmasından dolayı küçük çocuğuyla birlikte zor günlerden geçtiğini söyleyen Aysel B., 1.5 yıllık evli olduklarını ve bunun ilk kavgalarını olduğunu söyledi.

‘BEN KOCAMI SEVİYORUM’

4 aylık bir bebekleri olduğunu söyleyen Aysel B., kocasını sevdiğini ve bunun kocasının ilk hatası olduğunu söyleyerek kocasının affedilmesini istediğini tekrarladı. Olayın fazla büyüdüğünü ve çok abartıldığını söyleyen Aysel B., ‘Ben affettim, devlette affetsin’ diyerek kocasının serbest kalmasını istedi.

 

Adana Adana haberleri Kemerle dövülen kadın Koca Pişman olan kadın