Kazdağları Yangınının Şüphelisinden İlginç İddia: "5 Aydır Köye Alınmıyordum"

TAKİP ET

Dün Balıkesir'de bulunan Kazdağları'nda 4 ayrı noktada başlayan büyük yangının ardından kundaklama şüphesi üzerinde duruluyordu. Kundaklama şüphesinin üzerine gözaltına alınan Turan İ.'nin iddiasına göre 5 aydır köye alınmadığı bu yüzden de kızıp Kazdağlarını yaktığı belirtildi.

Dün Balıkesir’de bulunan Kazdağları’nda 4 ayrı noktada başlayan büyük yangının ardından kundaklama şüphesi üzerinde duruluyordu. Kundaklama şüphesinin üzerine gözaltına alınan Turan İ.’nin iddiasına göre 5 aydır köye alınmadığı bu yüzden de kızıp Kazdağlarını yaktığı belirtildi.

‘5 AYDIR KÖYE ALINMIYORDUM’

Dün Kazdağları’nda 4 ayrı noktada çıkan büyük yangın sonrasında yetkililer yangının kundaklamayla çıkmış olabileceğini belirtmişti. Yangının şüphelisi olarak gözaltına alınan Turan İ. adlı şahsın alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Tam 8 hektarlık ormanlık alanın kül olduğu belirlenen bölgede bulunan zanlının iddiası ise, köye 5 aydır alınmadığı oldu. köye alınmadığı için kızdığını ve Kazdağlarını yaktığını söyledi. 

KÖYE ALINMAMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Turan İ.’nin kundaklama şüphesi ile gözaltına alınmasının ardından verdiği ifadede kendisini 5 aydır köye almadıkları için kundaklama yaptığını ve yangını çıkarttığını söylediği ortaya çıkarken, köylüden gelen açıklamalarda şüphelinin psikolojisinin bozuk olduğu ve bir süre önce yaşadığı Avcılar Köyünde bulunan Zeytinlik tarlalarına zarar verdiği bu yüzden de köye alınmadığı belirtildi. Köye alınmadığı için kundaklamayı yaptığını belirten köylüler Turan İ.’nin psikolojik sorunları olduğunu tekrarladı.

 

balıkesir edremit kazdağları yangın 4 ayrı nokta kundaklama şüpheli iddia şok eden iddia 5 aydır köye alınmıyordum