Kazadan Yara Almadan Kurtuldu, Başka Aracın Çarpmasıyla Öldü

TAKİP ET

Burdur'un Gölhisar ilçesinde dün gece meydana gelen korkunç bir kaza, bir sürücünün hayatına mal oldu. Saat 23.30 sularında Gölhisar-Çavdır kara yolunda yaşanan bu trajik olay, şok etkisi yarattı.

Kazada, H.E. (63) isimli sürücü tarafından kullanılan 15 TA 875 plakalı otomobil ile Sorkun köyünden ana yola çıkan E.Ö. (23) yönetimindeki 20 KN 938 plakalı otomobil çarpıştı. Bu feci çarpışmanın ardından her iki sürücü de yaralandı ve olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi.

Ancak işler daha da kötüleşti. Kaza sonrasında E.Ö.'nün yanındaki Ömer Aktaş (34), otomobilden indi. Bu sırada yoldan geçen ve henüz sürücüsü belirlenemeyen bir başka otomobil, Ömer Aktaş'a çarptı ve sürücü acımasızca olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, maalesef Ömer Aktaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Aktaş'ın cenazesi, Gölhisar Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Hastanede yapılan kontroller sonucunda, sürücülerden E.Ö.'nün 0.74 promil alkollü olduğu tespit edildi. Jandarma ekipleri, Aktaş'a çarparak kaçan otomobil ve sürücüsünü belirlemek için titiz bir çalışma başlattı.

Burdur'daki bu trajik kaza, trafik kurallarının ihlali sonucu yaşanan acı bir olay olarak yürekleri dağlarken, sürücü kaçan aracın tespit edilmesi için çalışmalar devam ediyor. Kaza sonrasında hayatını kaybeden Ömer Aktaş'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Burdur trafik kazası ölüm haberi