Kaza yerinde çıkan tartışmada bir kişi kazayla vurularak öldürüldü

TAKİP ET

Samsun Canik'te, Fatih Okan, trafikte tartışma yaşadığı kamyonla kendilerini çarparak yaralayan kamyon sürücüsünü silahla vurdu. Silahtan çıkan kurşun yanlış hedefi vurması nedeniyle olay yerindeki 3 çocuk annesini 40 yaşındaki Zeynur Sarıkoca'nın kasığına denk gelmesi nedeniyle hayatını kaybetti.

40 yaşındaki Zeynur Sarıkoca Samsun Canik’te, kaza nedeniyle çıkan tartışma esnasında silahtan çıkan kurşun nedeniyle can verdi. Olay, Canik ilçesi Belediyeevyeri Mahallesi’nde dün gece vakitlerinde yaşandı.

51 yaşındaki Fatih Okan oğlunun otomobiliyle seyir halindeyken kamyon şoförü 39 yaşındaki Hakan Taşkara ile aralarında tartışma meydana geldi. Taraflar bir sürenin ardından araçlarından indi.

Hakan Taşkara kamyonunu Fatih Okan ve yanındaki arkadaşı 40 yaşındaki Zeynur Sarıkoca’nın üstüne sürerek iki kişiyi de yaraladı.

Kamyonun çarpması neticesinde ayağından yaralanan Zeynur Sarıkoca kamyon sürücüsünün yanına gelerek tartıştığı esnada otomobil sürücüsü Fatih Okan ise Hakan Taşkara’ya silahla ateş açtı. Bu esnada silahtan çıkan kurşunlardan biri Zeynur Sarıkoca’nın kasığına denk geldi.

Silahtan çıkan kurşunun kasığından ve kamyonun çarpması neticesinde da ayağından yaralanan Zeynur Sarıkoca ambulans ile özel bir hastaneye, sağ ayağının bileği kırılan Fatih Okan ise diğer bir özel hastaneye sevk edildi.

Kamyon şoförü Hakan Taşkara da olay yerinden uzaklaştı. Hastanede tedavisi süren 3 çocuk annesi Zeynur Sarıkoca sağlık çalışanlarının tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 

Samsun Canik kaza kurşunu