Kaza yaptı yoldan geçen biri tarafından bıçaklandı

TAKİP ET

Çorum'un Akşemseddin Caddesi'nde dün gece, üç aracın karıştığı zincirleme bir trafik kazası yaşandı. Kazada, sürücülerden biri yaralanırken, bu kaza sonrası olaylar daha da karmaşıklaştı. İlgili sürücülerden biri, yoldan geçen bir kişi ile arasında yaşanan tartışmada bıçaklandı.

Kaza, dün gece meydana geldi ve 34 EFT 133 plakalı cipin sürücüsü Ö.S., 19 TA 035 plakalı aracıyla F.A., ve 06 AS 7005 plakalı otomobili kullanan S.F. arasında gerçekleşti. Bu zincirleme trafik kazasında araçlardan biriyle çarpışan sürücü S.F. yaralandı. Ancak kaza sonrası yaşanan olaylar, asıl trajediyi beraberinde getirdi.

Kaza mahallinde bulunan sürücü F.A., yoldan geçen 16 yaşındaki M.Y. ile bir tartışmaya girdi. Bu tartışmanın giderek büyümesi sonucu M.Y., F.A.'yı sırtından ve kolundan bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hızla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Yaralıların tedavileri devam ediyor.

Polis olaya ilişkin çalışma başlattı ve hemen M.Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı. M.Y. ifadesinde, kazanın yaşandığı sırada F.A.'nın kendisine hakaret ettiğini ve bu nedenle olayın meydana geldiğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Çorum trafik kazası bıçaklama