Kaza yapınca sokak ortasında tuvaletini yaptı

TAKİP ET

Antalya'da yaşanan kazada, kazanın ardından yaşananlar görenleri şaşkına çevirdi. İki otomobilin karıştığı maddi hasarlı kazada sürücüler aralarında kaza raporu tutma kararı almışlardı ancak sürücülerden birinin yaptığı hareket olayı değiştirdi. Sürücülerden biri sokak ortasında tuvaletini yapınca vatandaşlar tarafından tepki gördü ve trafik ekiplerine ihbar edildi. Sürücü 250 promil alkollü çıkınca 4 bin 64 TL para cezası verildi ve ehliyetine 6 ay süre ile el konuldu. 

Olay, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Sorgun Bulvarı'nda meydana geldi. Öğrenilen bilgilere göre hareket halindeki Y.D.U.'nun kullandığı araçta E.H.'nin kullandığı araç ile çarpıştı. Kazada yaralanan olmadı fakat maddi hasarlar meydana geldi. Kazanın ardından otomobil sürücüleri araçlarını yol kenarına çekerek kendi aralarında kaza raporu tutmakta anlaştı. Ancak bundan sonra yaşananlar görenleri şaşkınlığa çevirdi. Olay yerine polisin gelmesi ile birlikte sürücüye para cezası verilirken ehliyetine el konuldu.  

PARA CEZASI UYGULANDI VE SÜRÜCÜ BELGESİNE EL KONULDU 

Alkollü araç kullanmak suçundan 4 bin 64 TL para cezası verilirken sürücü belgesine 6 ay süre ile el konuldu. Çalıştığı şirkete ait olduğu tespit edilen otomobil ise bağlanarak yediemin otoparkına götürüldü. Ayrıca kaza anı ve alkollü sürücünün küçük tuvaletini yapma tuvaletini yaptığı anlar güvenlik kamera tarafından anbean kaydedildi. 

Antalya kaza