Kaza Resmen Geliyorum Dedi! 14 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Otomobil Yolcu Otobüsüyle Çarpıştı

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde kaza resmen geliyorum dedi! 14 yaşındaki çocuğun direksiyonuna geçtiği hafif ticari araç karayolu üzerinde bir yolcu otobüsü ile çarpıştı. Meydana gelen korkutan kazada ise 1 kişi yaralandı ve adeta büyük bir faciadan dönüldü. İşte detaylar…

Tekirdağ’ın Saray İlçesi’nde kaza resmen geliyorum dedi! 14 yaşındaki çocuğun direksiyonuna geçtiği hafif ticari araç karayolu üzerinde bir yolcu otobüsü ile çarpıştı. Meydana gelen korkutan kazada ise 1 kişi yaralandı ve adeta büyük bir faciadan dönüldü. İşte detaylar…

Tekirdağ’da adeta büyük bir facianın eşiğinden dönüldü ve adeta kaza geliyorum dedi! Tekirdağ’da saat 17:00 sularında Çerkezköy tarafından yola çıkan ve Saray İlçesi’ne doğru hareket halinde olan 42 yaşındaki D.K’nın kullanmakta olduğu 17 FK 159 plakalı yolcu otobüsü Büyükyoncalı Mahallesi’nin Yeniköy yakınlarında hafif ticari araçla çarpıştı.

ŞOFÖRÜN 14 YAŞINDAKİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Tekirdağ’ın Çerkezköy yönünden Saray İlçesi’ne doğru seyir halinde olan yolcu otobüsünün, Yeniköy yakınlarında hafif ticari araçla çarpışması sonucu araç yolda savruldu ve yol kenarındaki boşluğa sürüklendi. Kaza sonrasında ise hemen sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen ekipler ise hafif ticari aracın içerisinde bulunan ve 14 yaşında olduğu öğrenilen şoför F.A hemen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından aracın içerisinden çıkartıldı ve hemen Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.