Kaza Nedeniyle Tartışanlara Başka Bir Araç Çarptı 3 Ölü, 5 Yaralı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde iki otomobilin çarpışarak hasara neden olduğu kazada araçlarından inerek tartışmaya başlayan kişilere başka bir otomobil çarptı. Korkunç olayda 3 kişi hayatını kaybetti 5 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akşam saatlerinde erkonağı Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada ilçeden Mahalle yönünde ilerleyen Mehmet Eyüp karınca yönetimindeki araç ile Vahit boncuk yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada hiç kimse yara almazken otomobillerinden İnen kişiler tartışmaya başladı. Bu sırada İbrahim Ç.  yönetimindeki araç yolda tartışanların arasına daldı.

Çevrede bulunanların ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Sakine Karınca'nın Hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekipleri Yaralılar Mehmet Emin Karınca, Remziye Karınca, Melek Nur Karınca, Mesut Boncuk, Mehmet Ali Almas, Mehmet Eyyüp Karınca ve Vahit Boncuk’u ambulanslı Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 

Hastanenin acil servisinde tedavi altına alınan yaralılardan Durumu ağır olan Mehmet Eyüp karınca ve Vahit boncuk doktorların bütün müdahalelere karşı kurtarılamadı. Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi Otopsi için hastane morguna götürülürken ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Mehmet Emin karınca Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

son dakika şanlıurfa son dakika haberi kaza