Kaza Geliyorum Dedi! Alkollü Sürücü Polis Aracına Çarptı: 2'si Polis 5 Yaralı

TAKİP ET

Zonguldak'ta alkollü sürücü dehşeti yaşandı. Alkollü olarak araç kullandığı belirlenen bir sürücünün kavşaktan geçmeye çalışan bir polis aracına çarptı. Yaşanan kaza sonucunda 2'si polis 5 kişin yaralandığı bilgisi alındı.

Zonguldak’ta alkollü sürücü dehşeti yaşandı. Alkollü olarak araç kullandığı belirlenen bir sürücünün kavşaktan geçmeye çalışan bir polis aracına çarptı. Yaşanan kaza sonucunda 2’si polis 5 kişin yaralandığı bilgisi alındı. 

Olay, Zonguldak Ereğli ilçesinde meydana geldi. Alkol aldığı belirlenen bir otomobil sürücüsünün polis kontrol noktasında ilerlerken Hasan S. yönetimindeki bir aracın sollama yapmak istemesi sonucunda Ö.S idaresindeki bir polis aracına çarptığı öğrenildi. 

2’si POLİS 5 KİŞİ YARALANDI

Yaşanan kaza sonrasında çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri yaralanan polis memurları Ö.S, Ö.A ve diğer 3 yaralıyı olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikeleri bulunmazken kazaya neden olan araç sürücüsü Hasan S.’nin yapılan alkol kontrolünde 1.53 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili hazırladığı raporun ardından alkollü sürücü Hasan S.’nin karakola götürülerek ifadeye alındığı belirtildi.

 

Zonguldak Ereğli Kaza Alkollü sürücü Polis aracı 2 polis 5 yaralı