Kayyum'lardan Hükümet Yalakalığı!

TAKİP ET

Bugün ve Millet gazetelerine atanan kayyumlar, gazetelerin yayın politikalarını değiştirerek, istedikleri gibi manşetler kullandılar. Bağımsız olmaları gerekirken hükümet yalakalığı yapan kayyumların manşetlerine karşılık, Bugün gazetesi çalışanları twitter üzerinden gerçekleri yazmaya devam ediyor.

2 gün önce kayyum atanan Bugün ve Millet gazeteleri, 29 Ekim günü çıkan sayısındaki manşetlerle dikkat çekti. Bugün gazetesinin manşetinde Ankara'daki 29 Ekim kutlamalarından bir kare paylaşıldı ve manşette "Cumhur Meydanda" sözleri yer aldı. Yönetimine el koyulan Millet Gazetesi'nin manşetinde ise 'Türkiye Tek Yürek' başlığı kullanıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı yer aldı. Bugün gazetesi çalışanları, twitter üzerinden alternatif bir yol buldu. "Özgür Bugün" isimli gazete sayfasının manşetinde ise "Kayyum Kıyımı" sözleri yer aldı.

bugün gazetesi Bugün gazetesi çalışanları Bugün gazetesinde kayyum manşeti kayyum kayyum atamaları kayyumlarda hükümet yalakalığı koza ipek grubu Koza İpek Holding Koza İpek medya grubu Millet gazetesi Özgür Bugün