Kayseri'de Swinger Çetesi Yakayı Ele Verdi, Akılalmaz Yöntemleri Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Kayseri'de para karşılığında swinger yöntemi ile fuhuş yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden 4'ünün tutuklandığı öğrenilirken operasyonun detayları ortaya çıktı. Fuhuş yapan kişilerin online oyun siteleri üzerinden müşteri buldukları öğrenildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri sosyal medyada kullandıkları hesaplarından müstehcen görüntülerini paylaşan ve birbirleri ile iletişim kurup para karşılığında eş değiştirme yöntemi ile fuhuş yapan şahısları takibe aldı. 2 aylık teknik ve fiziki takip sonucunda polis ekipleri 5 eve Eş Zamanlı Operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda aralarında boşanmış çiftlerin de bulunduğu 4'ü kadın 8 kişi gözaltına alınırken swinger yöntemi ile fuhuş yapanların sosyal medya üzerinden ağlarına düşürdükleri ve fuhuş için gelen yeni müşterilerinin ilişki görüntülerini Kamera kaydını aldıkları ve bu sayede haksız kazanç sağladıkları tespit edildi.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Operasyonda gözaltına alınan Çınar M., Zafet T., Rahime B., Ömer B., Emine K., Havva K., Adalet A. ve Mehmet A., emniyette 3 gün devam eden sorgunun ardından Kayseri Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinden sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden çınar M., Zafet T., Rahime B. ve Ömer B., tutuklanırken Havva K., Emine K., Adalet A. ile Mehmet A. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

LÜKS SEMTLERDEN EV TUTMUŞLAR

Polisin yaptığı soruşturma sonucunda şüphelilerin elde ettikleri kazançlar kanserinin lüks semtlerinden ev tuttukları ve iletişimi online Siteler üzerinden sağladıkları tespit edildi. Şüphelilerin 'Eşli swinger' için 1000 TL, 'tekli ilişki' için 500 TL fiyat belirledikleri öğrenilirken anlaştıkları kişilerin görüntülerini HD kamera ile gizli olarak kaybettikleri ve bu görüntülerle şantaj yaptıkları tespit edildi.
Swinger yöntemi ile ilişkiye giren kişilerin Adana Mersin Nevşehir Sivas ve Kahramanmaraş'a gittikleri de tespit edildi.  şüphelilerin emniyette verdikleri ifadede pişman olduklarını söyledikleri öğrenildi. 

son dakika kayseri fuhuş