Kayseri'de Öğretmen Tecavüzü!

TAKİP ET

Kayseri'de öğretmeni tarafından tecavüze uğrayan Cansel Buse Kınalı, kimse olayla ilgili birşey yapmadığı için dayanamadı ve canına kıydı.

Kayseri'de yaşanan bir öğretmen tecavüzü skandalı, tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. 18 yaşındaki Cansel Buse Kınalı, matematik öğretmeni tarafından cinsel tacize uğradı. Bu olayın herkes tarafından bilinmesine rağmen, kimse müdahalede bulunmayınca veya tepki göstermeyince, genç kız daha fazla dayanamayarak canına kıydı. MATEMATİK ÖĞRETMENİ TARAFINDAN TECAVÜZ Canına kıyan Cansel için Türkiye tek yürek oldu ve sosyal medya üzerinden de #canselicinsusma hashtagi ile de paylaşımlar devam etti. Kayseri Melikgazi'de lisede 12. sınıfta okuyan Cansel, öğretmeni Bayram Ö. tarafından cinsel istismara uğradı. Bu durumu önce arkadaşlarıyla ardından da öğretmenleriyle paylaştı. KORKUNÇ OLAYLA İLGİLİ HİÇBİR ŞEY YAPILMADI Olayla ilgili iddialara göre okul yönetimi bu olayın üzerini kapatmak istedi. Şikayetlerinden ve uğraşlarından sonuç alamayan Cansel ise Çarşamba günü evinde, babasının tabancasıyla kendi canına kıydı. Ağır şekilde yaralanan genç kız, hastaneye kaldırılsa da kurtarılamadı. Cansel Kırşehir'de toprağa verildi. MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI! İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, konu hakkında idari soruşturmanın başladığını dile getirdi. Ayrıca hiç kimsenin istemediği ve istemeyeceği bir olay olduğunu, bu konunun adliyeye intikal ettiğini ve haberdar olur olmaz savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını da dile getirdi. TWİTTER'DAN BAZI TEPKİLER:  

Öğretmen dediğin insan örnek alınan insandır, kutsaldır. Ananın babanın güvendiği insandır. Bu mesleği bile pislettiniz

— Aslıhan Aydın (@aslihanayd) BEN ARTIK SİZİNDE ANNENİZ YADA KARDEŞİNİZ OLABİLİRDİ DEMEK İSTEMİYORUM ARTIK BÖYLE İNSANLAR ÖLSÜN İSTİYORUM İDAM İSTİYORUM — Mert Gülboy (@assdropzx)

Mini etek dediniz Gece dışarıda ne işi var dediniz Peki ya şimdi okulda ne işi vardı mi diyeceksiniz

— BATUHAN (@Sudagezeer) Sapık yaratık kız çocuğuna tecavüz etti. Bilip de susanlar vicdansızlıkta kuyruğa girdi. Tanıdığın birine olmasını bekleme — Ceyhun Yılmaz (@ceyhunyilmaz)

Mini etek giyme Sokağa çıkma Ona buna bakma Makyaj yapma Kahkaha atma Şimdi de 'okula gitme' Sıradaki ne? Nefes alma mı?

— Hakan Yıldırım (@Hakowski) Göz göre göre her gün kadınlar ölüyor, öldürülüyor; bizim tek yapabildiğimiz hashtaglerle sesimizi duyurmaya çalışmak — Azur (@demimelisa99)

Bu coğrafya ölüme gebe. Acıya ve kana !

— Rumeysa Baygın (@marathi41)

cansel buse kınalı cansel için susma kayseride öğretmeni tecavüz etti kayseride tecavüz matematik öğretmeni tecavüz etti