Kayseri'de Cinnet Getiren Adam Karısını Bıçaklayıp Çocuklarının Boğazını Kesti

TAKİP ET

Kayseri'nin Melikgazi İlçesi'nde eşi ile gece yarısı tartışan adam cinnet getirdi! Evde önce karısını bıçaklayarak öldüren adam, ardından da 3 çocuğunun boğazını keserek vahşice öldürdü.

Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde eşi ile gece yarısı tartışan adam cinnet getirdi! Evde önce karısını bıçaklayarak öldüren adam, ardından da 3 çocuğunun boğazını keserek vahşice öldürdü.

Kayseri’de inanılmaz bir cinnet olayı meydana geldi! Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde bulunan Tacettin Veli Mahallesi’nde ki Deliklitaş Caddesi’nde bulunan Alan Apartman’da oturan ve meydana gelen trafik kazalarının iş takibini yapan 41 yaşındaki Erol Adıyaman, gece yarısı eşi Safiye Adıyaman ile henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başladı.

ÖNCE KARISINI ÖLDÜRDÜ SONRA ÇOCUKLARINI

Aralarında çıkan tartışma daha da uzayınca bir anda cinnet getiren Erol Adıyaman, eline geçirdiği bıçak ile karısını kalbinden bıçakladı. O sırada ise seslere uyanan ve yanlarına gelen 3 çocuğunu da boğazını keserek vahşice öldürdü.

Karısını ve çocuklarını öldüren Erol Adıyaman daha sonra ise 2. katta bulunan evlerinin balkonundan atlayıp intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşların sesleri duyması sonucunda ve Adıyaman’ı balkon atlamış vaziyette görünce hemen durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdiler. Olay yerine gelen ekipler ağır yaralı olan Adıyaman’ı hastaneye kaldırdı ve eşi ile çocuklarının cesetleri ise morga götürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma ise devam ediyor.