Kayseri, Kanaryayı Evinde Avladı

TAKİP ET

Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında evinde Kayserispor'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine 3 – 2 yenildi.

Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında evinde Kayserispor’u konuk eden Fenerbahçe, rakibine 3 – 2 yenildi.

Süper Ligde üst üste aldığı 2 mağlubiyetten sonra kendisini affettirmek için seyircisi önünde Kayserispor karşısına çıkan Fenerbahçe, rakibine 3 – 2 mağlup olunca seyircisine bir kez daha hayal kırıklığı yaşattı.

Maçtan Notlar

Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan Fenerbahçe, 13. dakikada sol kanattan gelişen atakta Hasan Ali Kaldırım’ın ortasını arka direkte çok iyi bir kafa vuruşuyla gole çeviren Andre Ayew ile 1 – 0 öne geçse de Fenerbahçe, golden sonra durağanlaştı. Kayserispor, golden sonra Fenerbahçe kalesine çok etkili ataklarla yüklense ve net gol pozisyonları yakalasa da kaleci Harun Tekin’i geçemeyince ilk yarıyı Fenerbahçe 1 – 0 üstün kapattı.

İkinci yarıya da etkili başlayan Kayserispor, karşılaşmanın 52. dakikasında Bernard Mensah’ın muhteşem golüyle skora dengeyi getirdi. Bu golden sadece 5 dakika sonra Islam Slimani’nin attığı golle tekrar öne geçen Fenerbahçe, mücadelenin 61. dakikasında Martin Skrtel’in kendi ağlarına gönderdiği topa engel olamayınca skor yeniden dengelendi. Karşılaşmanın 69. dakikasında sahneye çıkan Chery, Kayserispor’u 3 – 2 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında skoru lehine çevirebilmek için elinden geleni yapan Fenerbahçe, son vuruşlarda başarılı olamayınca seyircisi önünde rakibine 3 – 2 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Kayserispor’a evinde avlanan Fenerbahçe, üst üste üçüncü mağlubiyetini alarak 3 puanda kalırken, Kayserispor ise bu galibiyet ile puanını 8’e çıkardı.

Kayserispor Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig