Kayseri'de gizemli bir intihar: Yeni evlenen adam tüfekle yaşamına son verdi

TAKİP ET

Kocasinan ilçesinde bulunan bir apartmanın 3. katında, Veli Başaran (58) isimli bir adamın tüfekle başına ateş ederek intihar ettiği bir olay yaşandı. Veli Başaran, yaklaşık 1.5 ay önce yabancı uyruklu bir kadınla ikinci kez evlenmişti. Silah sesini duyan eşi, kanlar içinde yatan Başaran'ı buldu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Başaran'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Ceset, savcılık ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Olay, Yunusemre Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir binada saat 19.30 sularında gerçekleşti. İddialara göre, Veli Başaran kendisini vurarak hayatına son verdi. Ancak intihar nedeni ve motivasyonu hala belirsizliğini koruyor. Başaran'ın ikinci evliliğiyle birlikte gizemli bir şekilde hayatına son vermesi, olayın daha fazla dikkat çekmesine sebep oldu.

Yaşanan bu trajik olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Başaran'ın intiharına dair daha fazla bilgi edinmek için polis ve yetkililer çalışmalarını sürdürüyor. Ailesi, yakınları ve toplum, bu beklenmedik ve üzücü olay karşısında derin bir şok içerisinde. Başaran'ın ardında bıraktığı sır perdesi aralanmak için çaba sarf edilirken, yaşanan acı olay toplumda da büyük bir etki yaratmış durumda.

kayseri kocasinann intihar kocasinan ölüm haberi