Kayseri'de Düğün Çıkışında Silahlı Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

TAKİP ET

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde düğünün ardından iki grup arasında trafik kazası nedeniyle başlayan tartışma, silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada, 26 yaşındaki Uzman Çavuş Utku Can Demir yaşamını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Polis ekipleri tarafından kavgaya karışanların yakalanarak gözaltına alınması için çalışma başlatıldı.

Dün gece saat 23.30 civarında Melikgazi ilçesindeki Mimarsinan Mahahhelesi'nde bulunan bir düğün salonunun önünde meydana gelen olayda, birbirlerine yakın mesafede olan iki farklı düğün salonundan çıkan iki grup arasında trafik kazası nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içerisinde büyüyünce silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. 

Diyarbakır'da Uzman Çavuş olarak görev yapmakta olan Utku Can Demir ve 2 arkadaşı, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından kavgada bıçaklandı. 

Çevredekiler tarafından kazanın ihbar edilmesinin ardından kaza mahalline çok sayıda polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kavgada bıçakla yaralanan 3 kişi, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınsa da ağır yaralanan Utku Can Demir, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Utku Can Demir'in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere, Kayseri Devlet Hastanesi morguna yollanırken, olay sonra kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

Kayseri Melikgazi düğün bıçaklı kavga