Kaymakamlıkta Korkunç Dakikalar! Herkesin Gözü Önünde Eski Eşinin Kocasını Bıçakladı

TAKİP ET

Adapazarı'nda Kaymakamlık binasına yanında bıçak ile giren Eyüp Şener, burada boşandığı eşinin kocasına saldırdı ve onu bıçaklayarak yaraladı. İşte detaylar…

Adapazarı’nda Kaymakamlık binasına yanında bıçak ile giren Eyüp Şener, burada boşandığı eşinin kocasına saldırdı ve onu bıçaklayarak yaraladı. İşte detaylar…

Adapazarı’nda korkunç olay! Adapazarı’nda yaşamakta olan Bekir Aksin, Karaosman Mahallesi Esk Hendek Caddesi üzerinde bulunan Kaymakamlık binasında ki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ na işleri olduğu için eşi ile beraber gitti. Burada ise işlerini hallederken, korkunç bir olay meydana geldi. Bekir Aksin’in eski eşi olan Eyüp Şener, onları takip etti ve binaya yanında bıçak ile girdi.

BACAĞINDAN BIÇAKLADI

Kaymakamlık binasına giren Eyüp Şener, burada kimse ne olduğunu anlamadan eski eşinin kocası olan Bekir Aksin’e saldırdı ve yanındaki bıçağı çıkartıp talihsiz adamı bacağından bıçakladı. O esnada ise Kaymakamlık binasında bulunan vatandaşlar kanlar içerisinde yere yığılan Aksin’e hemen müdahalede bulundu ve talihsiz adamın bacağını bir kişi kemeri ile sıkıp kanamasını durdurmak istedi.

Ardından da sağlık ekiplerine haber verildi. İhbarı alan sağlık ekipleri ise kısa sürede olay yerine geldi ve çok kan kaybeden Aksin’i ilk müdahalesinin ardından hemen ambulans ile hastaneye kaldırdı. O esnada ise Bekir Aksin’in eşi sinir krizi geçirirken eski eşi Eyüp Yıldız’a bağırıp çağırdı. Eyüp Yıldız ise Kaymakamlık binasında bulunan polis ekiplerine telim oldu ve ardından da gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Olaya ilişkin de soruşturma başladı.