Kayıp Olarak 18 Günden Beri Aranan Kadının Cesedi Feci Halde Bulundu

TAKİP ET

Düzce'nin Yığılca ilçesinde yaşayan ve 18 gün önce aynı tarihte kendini asarak intihar eden Ömer Dal ile ilişkisi olduğunu öğrenilen 34 yaşındaki Dilek dağdelen'in cansız bedeni ormanlık alanda vahşi hayvanlar tarafından parçalanmış şekilde bulundu.

Yığılca naşlar köyünde 18 Aralık 2018 tarihinde hakkında kayıp ihbarı yapılan Dilek Dağdelen için İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Jandarma ekipleri Bugün de 665 yolu şifalı su mevkiinde ormanlık alanda ava çıkan vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine bölgeye hareket etti. Bölgede vahşi hayvanlar tarafından parçalanmış kadın cesedi bulunurken Kolları ve kafası olmayan cesedin 18 gündür kayıp olan Dilek dağdelene ait olduğu belirlendi.

Yapılan Araştırma sonucunda genç kadının 18 Aralık 2018 gününde Akçakoca'da kendisini asarak intihar eden Ömer Dal ile ilişkisi olduğu dalının genç kadını öldürdükten sonra intihar ettiği şüphesi üzerinde durulduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Dilek dağdelen'in cansız bedeni Otopsi için adli tıp Kurumu'na götürüldü.

son dakika haber düzce son dakika haberi