Kayıp İhbarında Bulunmuştu, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı!

TAKİP ET

Mersin'de karısının kaybolduğu gerekçesi ile kayıp ilanında bulunan kocanın aslında karısının katili olduğu ortaya çıktı.

Mersin'de karısının kaybolduğu gerekçesi ile kayıp ilanında bulunan kocanın aslında karısının katili olduğu ortaya çıktı. 

Mersin'de kan donduran olayın detayları polis ekiplerinin çalışmaları sonrasında kısa sürede ortaya çıkarıldı. Karısının bir süredir ortalarda olmadığını iddia eden adam polise başvurdu. Ancak polisin araştırmaları ve bazı şüphelerinin ardından aslında talihsiz kayıp kadının öldürüldüğü ve katilinin ise kocası olduğu belirlendi. 

Olay merkez ilçe olan Akdeniz bölgesinde Bahçe mahallesinde meydana geldi. B.E. isimli 36 yaşındaki adım 34 yaşında olan Cemile E.'nin bir süredir kayıp olduğunu ve aramalarına rağmen bulamadığını iddia ederek emniyete kayıp başvurusunda bulundu. Ancak olayın ardından çok başka şeylerin çıkması şaşkınlığa sebep oldu. 

KAYIP KADININ AİLESİNİN İFADELERİ OLAYI AYDINLATTI

Kayıp olarak aranan kadının anne ve babası polise başvurarak ilginç detaylar verdiler. Bir süredir kızları ile damatları arasında şiddetli geçimsizlik sorunu olduğunu, hatta boşanma aşamasında olduklarını anlattılar. Bunun ardından kızlarının öldürülmesinden şüphe duyduklarını ifade ettiler. Tüm bunların üzerine Cinayet Büro Amirliği duruma el koyarak arama çalışmalarını genişlettiler. Soruşturmayı derinleştirdiler. Polis ekipleri evde arama yaptıkları sırada temizlenmiş kan izlerine rastladılar. Ardından koca gözaltına alındı. Sorguda yaptığı itirafların ardından kadının öldürülüp parçalandığını ve bazı parçalarının bölgede bulunan mezarlığa gömüldüğü ortaya çıktı. Cani koca ise yargılanmak üzere tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

mersin kayıp ihbarı cinayet