Kayıp Evrim'in Babasının İfadesinde Korkunç Detaylar: Önce "Traktörden Düştü Öldü, Babamın Mezarına Gömdüm", Sonra "Bilmiyorum" Dedi

TAKİP ET

Tokat'ın Turhal ilçesinde, Üç buçuk yaşındaki Evrim atış 10 Temmuz günü kaybolmuştu. Küçük evrimin baba ve annesi dün tutuklanırken, babasının ifadesinde önce, "Traktörden düşüp öldü, babamın mezarına gömdüm" dediği Daha sonra ise ifadesini değiştirerek kızının nerede olduğunu bilmediği ne söylediği öğrenildi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde, Üç buçuk yaşındaki Evrim atış 10 Temmuz günü kaybolmuştu. Küçük evrimin baba ve annesi dün tutuklanırken, babasının ifadesinde önce, "Traktörden düşüp öldü, babamın mezarına gömdüm"  dediği Daha sonra ise ifadesini değiştirerek kızının nerede olduğunu bilmediği ne söylediği öğrenildi.

Dilek- Burhan Atış çiftinin 2 çocuğundan büyü olan Evrim atış 10 Temmuz günü sabah saatlerinde Yenisu Köyü yaylasında çadırda kayboldu. O günden beri evrimi arama çalışmaları devam ederken dün Dilek- Burhan Atış çifte çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

BABA, 'TRAKTÖRDEN DÜŞÜP ÖLDÜ' DEMİŞ
Evrim’in tutuklanan babasının verdiği ifadede "Kızım traktörden düşüp öldü, bende onu babamın mezarına gömdüm'  dediği öğrenildi. Bunun üzerine Jandarma ekipleri köyde bulunan mezarda arama yaptı fakat Evrim’den bir ize rastlanmadı. Yeniden ifadesi alınan babanın bu defa da farklı ifadeler verdiği ve kızın nerede olduğunu bilmediğini söylediği kaçırılmış olabileceğini iddia ettiği öğrenildi. Atış çifti,  verdikleri çelişkili ifadelerin ardından Savcılık tarafından tutuklama talebiyle sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

CENAZE ORTADA YOK
Evrimin babaannesi Satı Atış ise yaptığı açıklamada oğlu Burhan atışın evrimin traktörden düşüp öldüğü yönünde savcılığa ifade verdiğini Fakat daha sonra ifadesini değiştirdiğini söyledi. Zor günler geçirdiklerini ve oğlunun korktuğu için çelişkili ifadeler verdiğini söyleyen babaanne, "15 gün oldu çocuk kaybolalı. Ortada bir cenaze de yoktur. Evrim'e mi yanayım, yoksa annesine ve babasına mı yanayım? Benim çocuklarım 1 hafta önce köyde traktörle ekin biçiyorlardı. Herkese sorabilirsiniz. Oğlum kafası bir kez dalmış ve söylemiş. Benim oğlum öyle bir şey asla yapmaz. Savcıya böyle bir şey söylemiş ama daha sonra kendisi yeniden ifadesini geri çekip 'özür dilerim' demiş. 'Kafam yerinde yoktu' demiş. Allah yardımcımız olsun. Bir an önce çocuğumuzu ya ölü ya da diri bulun bize teslim edin"  ifadelerini kullandı.

 

tokat turhal kayıp evrim son dakika evrim atış evrim atış öldü mü